Modni hit: okrogla slamnata torbica (izbor najlepših in kje jo kupiti)

Pletene torbice iz slame so vroč kos tudi to sezono. Najbolj modne bodo kar v naravnih tonih, izbira pa je pestra, tudi v barvah.

20.5.2019 ob 4:12

okrogla_torbica_slama_ratan.jpg

Ženske torbice pišejo modne trende vsako leto znova, kot kaže, bomo to poletje spet v vintage duhu. Pospravite usnjene torbice, vračamo se k peščenim odtenkom! Cekarji, pletene torbe iz slame ali vrvi so kosi, ki so letošnje poletje med najbolj zaželenimi. Skoraj takšni, kot so jih v sedemdesetih nosile naše šik babice.

Od slame do rafije in ratana

Med rastlinskimi materiali, ki se uporabljajo za pletenje takšnih torbic, so na primer najbolj priljubljeni: bambus, ratan, rafija, očiščena beljena ali barvana žitna slama. Med cenejšimi kosi se najdejo tudi umetni materiali, zato pred nakupom preverite njihov izvor.

Oblika poletja: okrogla!

In oblike? V resnici so možnosti neomejene, a med najbolj priljubljenimi so prav okrogle torbice. Kombinirate jih lahko na različne stajlinge, h krilu in obleki, pa tudi ob bolj sproščenih slogih s hlačami in supergami.

V spletnih trgovinah smo poiskali nekaj najlepših, da boste lažje izbrale svojo – preverite v fotogaleriji.

Kako jih nosijo dekleta z Instagrama, pa preverite spodaj.

Avtor: F. M.
Foto: Instagram, promocijsko gradivo

Preberite še: Kaj obleči k različnim barvam čevljev (ideje za modne kombinacije) ali pa Modni navdih: V zapeljivi rdeči obleki kot Dončićeva Anamaria Goltes

Priporočamo tudi: Pustila službo, se zaljubila, preselila v Slovenijo in ustvarila svetu prijazno znamko šik bodijev #intervju


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)