Meghan Markle (in druge zvezdnice) iskreno o tem, kaj storiti, ko se razideš s partnerjem

Tudi slavnim in bogatim konec zveze zlomi srce, kaj pa glede na svoje izkušnje z razhodi svetujejo Meghan Markle, Jennifer Aniston in druge zvezdnice?

30.6.2019 ob 3:56

meghan_markle_micna.jpg

Tudi slavni hodijo na zmenke, se zaljubijo in se razidejo. Ker je življenje nekakšna šola, tako osvajajo lekcije, ki jih nesebično delijo naprej. Nekaj odličnih napotkov slavnih, kako se po razhodu pobrati in korakati naprej, je zbral Huffington post.

Rihanna

"Verjemite, da je zlomljeno srce darilo. Jočite, če morate, a vedite, da bolečina ne bo večna. Spet boste ljubili in ljubezen bo takrat še lepša, saj boste bogatejši za novo izkušnjo. Vmes pa uživajte sami s seboj," Twitter 2017.

 

rihanna_micna.jpg

Reese Witherspoon

"Veliko ljudi po razhodu obtožuje sebe. Tudi sama sem to počela. Kaj sem storila narobe? Kje je moja krivda? V resnici je prav, da se človek zazre vase in tako prepreči, da bi naslednjič ponovil isto napako," Elle magazine 2009.

reese_witherspoon_micna.jpg

Jennifer Aniston

"Obstaja več faz žalovanja. Žalostno je, ko se nekaj konča. Stre ti srce. Bolj, kot se skušaš bolečini izogniti, večja je. Sama sem vse to doživela vsem na očeh in močno sem se trudila, da sem se uspela izkopati iz žalosti ter preživeti vse faze. Bližnjic žal ni, zato si je treba vzeti čas. Toliko, kot ga nekdo potrebuje, da zapre staro in odpre novo poglavje," Vanity Fair, 2015.

jennifer_aniston_micna.jpg

Uma Thurman

"Po prvem razhodu mi je nekdo rekel, da ga bom prebolevala polovico časa razmerja. Tedaj bi ga najraje udarila, kajti nisem hotela tako dolgo trpeti. A v resnici sem se štiri leta po razpadu osemletne zveze znova počutila svobodno. Očitno je v tem nekaj resnice," Redbook 2008.

uma_thurman_micna.jpg

Meghan Markle

"Skuhajte si okusno večerjo. Samo zase. Oblecite najlepšo obleko, kupite si cvetje in proslavite sebe ter vse tisto, česar v zvezi niste imeli in po razhodu lahko imate," The Tig 2008.

markle_meghan_micna.jpg

Serena Williams

"Vsak je kdaj okusil razhod in vsak ve, da ni prijeten ter tudi, da bolečina ne traja večno. Ta misel je lahko v veliko tolažbo," intervju s Piersom Morganom, leta 2012.

serena_micna.jpg

Katy Perry

"Po ločitvi sem veliko jedla in pila, a sem si v določeni točki rekla, da se lahko razvajam ali uničujem. Uničevanje sem okusila, ni se obneslo, zato sem se odločila za drugo opcijo. Masaže, sproščanje, nakupovanje, šport, spanje, skratka vse, kar je doprineslo k boljšemu počutju. Definitivno pravi način," Marie Claire 2014.

katy_perry_micna.jpg

Eva Longoria

"Jeza, razočaranje, žalost. Vse to pride z razhodom. A v končni fazi tudi nove priložnosti." 

eva_longoria_micna.jpg

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters

Priporočamo tudi: Zvezdnice iskreno o tem, kako jih je prizadela ločitev Ali pa: Slavni pari z neslavnim koncem (in kaj se lahko naučite iz njihovih zgodb)

Preberite še: 5 načinov, kako zvezo zavarovati pred razhodom 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)