Uspešnice 2016: Zaradi teh izdelkov so se sesule spletne strani

Tudi ličila lahko povzročijo pravo evforijo.

20.12.2016 ob 7:00

kylie.png

Leto 2016  je bilo prelomno na mnogih področjih, tudi na lepotnem. V tem letu je namreč luč sveta ugledalo kar nekaj produktov, ki so med lepotnimi navdušenkami povzročili pravo evforijo.  Za zagon svojih kolekcij so se namreč odločili mnogi zvezdniki in lepotni strokovnjaki. Teh pet pa je po izboru ameriške revije Elle zagotovo med tistimi, ki so zmagovalci tega leta.

Zmagovalka je mlada Kylie

Za nesporno zmagovalko tega leta so razglasili mlado Kylie Jenner, ki je začela z izdajo setov za ustnice. Pri reviji Elle, so jo poimenovali kar za kraljico, saj se je v trenutku, ko je na tržišče poslala svoje izdelke, njena spletna stran sesula. Ko ji je uspelo obnoviti zalogo, je ta ponovno pošla v zelo kratkem času. Zdaj v svoji ponudbi ponuja še senčila, sete za oblikovanje obrvi in druga ličila.

Starting now and for a limited time only, you get a FREE Merry Lip Kit with every order! #HolidaySurprises ❤️❄️

A photo posted by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

Razprodano v nekaj urah

V le petih urah so bila razprodana ličila M.A.C. iz omejene serije Selena. Priljubljena znamka je na ta dan zabeležila največji obisk. Zalogo ličil bodo obnovili in menda bo preko spletne trgovine na voljo že januarja.

Paletka s čudovitimi odtenki

Pravo masovno histerijo je povzročil tudi vizažist Kim Kardashian, Mario Dedivanović, ko je v sodelovanju z Anastasio Beverly Hills izdal paletko s čudovitimi 12 odtenki. Oboževalci so 50 tisoč palet razgrabili v nekaj urah.

Victoria Beckham po poti Toma Forda?

Kremna senčila, barvice in šminke, ki jih je Victorie Beckham izdala v sodelovanju s priznano znamko Estee Lauder. Nekateri ob tem že namigujejo, da bi se lahko njeno sodelovanje nadaljevalo tako, da bi se odločila za lastno linijo ličil. Tako se je po sodelovanju z Estee lauder zgodilo tudi s Tomom Fordom.

Šminke prehitele legendarno paletko

Kremna šminka znamke Urban Decay je postavila za znamko  nov mejnik. Število prodanih šmink, da ki so na voljo v kar 100 različnih odtenkih in šestih različnih zaključnih slojih, se giblje okoli treh milijard. Lanska prodaja šmink je tako premagala njihovo legendarno paleto Naked Ultimate Basic.

Naughty or nice, give Vice. ???? ???? ????: @savannahkwallace #LipstickIsMyVice #UrbanDecay

A photo posted by Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) on

Avtor: P. Pa.
Foto: Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)