Družina Kardashian zasenčila kolekcijo Yeezy

Teden mode v New Yorku se je začel z revijo Kanyeja Westa.

12.2.2016 ob 2:00

Reuters_Pictures-20160212014601-36694000.jpg

Kanye West je sinoči, prvi dan newyorškega tedna mode, predstavil svojo tretjo kolekcijo Yeezy, ki jo je ustvaril skupaj z znamko Adidas. Spektakel v areni Madison Square Garden je bil hkrati tudi predstavitev Westovega sedmega albuma The Life of Pablo.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Kot vse dosedanje revije Kanyeja Westa tudi ta ni bila običajna, modeli pa so morali slediti 38 pravilom, ki si jih je zamislil on, reper in oblikovalec. Modeli se niso smeli smejati, ni jim bilo dovoljeno vzpostaviti očesnega stika, niso se smeli delati 'kul', nikoli niso smeli pogledati na veliki oglasni ekran na stropu in morali so najti ravnovesje med alternativnostjo in sproščenostjo.

Naomi Campbell je bila del revije Yeezy season 3.

Modeli niso stali pri miru osem minut, kolikor običajno traja revija, temveč so mirovali, dokler se ves Kanyejev album ni odvrtel do konca. Pravila niso veljala le za dve manekenki, Naomi Campbell in Veronico Webb, ki sta se na reviji pojavili za kratek čas.

Še več zanimanja kot oblačila pa je vzbudila družina Kardashian, ki si je revijo ogledala skorajda v popolni zasedbi. Preverite v galeriji.

Avtorica: Da. M.

Foto: Reuters, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)