Vroče make-up novosti: Na police drogerij prihajata novi znamki ličil

Jesen prinaša novosti – tudi v naše kozmetične torbice.

30.9.2016 ob 10:40

1.JPG

V hladnejši del leta bomo zakorakale s svežim obrazom, saj so drogerije dm predstavile nove trende ličenja. Na njihove police z oktobrom prihajata kar dve ekskluzivni novi znamki ličil - znamka BeYu in znamka trend IT UP, ki jo je na druženju z blogerkami in novinarkami kot prva preizkusila voditeljica Tara Zupančič. Na dogodku jo je naličila vizažistka Jasna Oklešen, ki nam je zaupala kup lepotnih nasvetov - nekaj jih boste v kratkem lahko prebrale na zavihku Lepota.

Na lepotnem druženju je bila tudi Mična, kjer smo modne navdušenke lahko prve pokukale v novo kolekcijo ličil trend IT UP, ki bodo vsak čas v dm-ovih prodajalnah. Kaj vse se najde med njimi, preverite v fotogaleriji.

Akademija ličenja tudi pri nas

V oktobru se lahko udeležite tudi dm Akademije ličenja. Trike in nasvete bo z obiskovalkami v različnih krajih po Sloveniji delila vizažistka Jasna Oklešen, ki se posveti vsaki posameznici posebej in ji razkrije trike ličenja glede na njeno obliko obraza.

V lepotnem vodniku Inja Zalta in nasveti za ličenje

V izbranih dm prodajalnah se lepotne navdušenke v mesecu oktobru lahko udeležite tudi srečanj z vrhunskimi vizažisti, ki bodo brezplačno svetovali in vas naličili. Ob tej priložnosti bo Slovenijo obiskal tudi priznani nemški vizažist Tom Strohmetz, ki je svojo pot začel pri kozmetični hiši MAC, sedaj pa nasvete deli kot vizažist kozmetike BeYu. BeYu je del uspešne kozmetične skupine Artdeco, že ta mesec pa bo na voljo tudi pri nas. Pohvali se lahko z raznovrstno paleto barv in različnih odtenkov, ki so intenzivni, izdelki pa dobro pigmentirani. Izdelki so primerni tudi za občutljivo kožo in niso testirani na živalih.

2.JPG

V novi dm look kampanji lahko vidite tudi slovensko igralko Injo Zalta. V jesenskih odtenkih je pozirala v oktobrskem dm katalogu in lepotnem vodniku. Najdete ju v vseh dm prodajalnah in vključujeta tudi kratke ter uporabne nasvete o ličenju.

Avtor: F. M.

Foto: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)