Šopek pogumnih: 9 svetovno znanih zvezdnic brez mejkapa (FOTO)

Običajno nas pozdravljajo s popolno podobo, tokrat pa so s fotografijami pokazale, da so brez ličil čisto običajne ženske.

9.5.2019 ob 3:51

lady_gaga_micna.jpg

Vsako jutro dosledno nanašate puder, korektor in druga ličila. Vse z namenom, da bi skrili temne podočnjake, gube, pigmentne madeže in ostale nepravilnosti na koži. Tako, kot to praviloma počnejo zvezdnice svetovne estrade, ki so mnogim vzor.

A tudi one so čisto običajne ženske, kar so nekatere od njih dokazale s fotografijami, na katerih se ne skrivajo za debelo plastjo ličil. Naravno je in bi lahko bil njihov moto, s katerim vsem ženskam sporočajo: lepe ste prav takšne, kot ste. Šopek pogumnih so zbrali na portalu Womans Health.

Lady Gaga

Lady Gaga je brez make upa skoraj neprepoznavna. Njeni podočnjaki dajejo vtis, da je celo noč preplesala, a to zanjo ni ovira, da ne bi vsem pokazala, kakšna v resnici je.

Cameron Diaz

S to fotografijo na Instagramu je Cameron Diaz pokazala, da je ponosna na svojo kožo tudi, kadar na njej ni ličil.

Salma Hayek

Salma se ne sramuje svojih podočnjakov in jih ne skriva vedno s korektorjem ter pudrom.

Drew Barrymore

Zagovornica naravne lepote ima rada ličila. Ima celo svojo linijo ličil Flower, a to ne pomeni, da jo je strah pokazati, kakšen je njen obraz brez njih. Kar dokazuje s selfijem, ki ga je pred nedavnim objavila na Instagramu.

Gal Gadot

Res je obraz Revlona, a ta lepotica sprejema svoj naraven videz, ki ga razkriva njen nenaličen obraz.

JLo

Glamurozna JLo se ne sramuje nenaličenega obraza in naravnega videza. V resnici je tako ponosna nanj, da ga je pripravljena deliti z vsemi svojimi sledilci na Instagramu.

Kesha

Svojim sledilcem na Instagramu je Kesha sporočila: "Moja novoletna zaobljuba je bila, da se bom imela rada. Takšno kot sem. Nepopolno z vsem, kar pride zraven."

Jennifer Garner

Jennifer Garner je lepa z ličili ali brez, kar dokazuje njen selfie, na katerem je skupaj s prijateljico Juliette Lewis.

Katie Holmes

Po naravi je podvržena podočnjakom, ki jih brez zadrege pokaže tedaj, ko korektor pusti doma ali v torbici.

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters, Instagram

Priporočamo tudi: Poglejte, tudi jaz ga imam! Zvezdnice, ki se ne sramujejo celulita in 12 zvezdnic prisega, da diete niso za njih

Preberite še: Devet citatov zvezdnic, ki vas bodo spodbudili k vadbi


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)