Svetovne zvezdnice in njihova najljubša znamka parfuma

Katero dišavno noto uporabljajo Meghan Markle, Kate Moss, Victoria Beckham in druga slavna imena.

23.7.2018 ob 3:53

Kate_Middleton_rdec_klobucek.jpg

Ni lahko najti popolne dišave. Takšne, ki vam je pisana na kožo. Če ste našli tisto pravo, jo zato najbrž vselej uporabljate. Na zvestobo parfumu prisegajo tudi slavne pripadnice nežnejšega spola. Katero noto obožujejo znanke s svetovne estrade, navaja Cosmopolitan. 

Naomi Watts

Ko so jo pri Bazaarju vprašali, kateri je njen najljubši parfum, je povedala: "Pazim, da sem pri uporabi parfuma zmerna. Nočem, da bi druge zaradi mene bolela glava. Trenutno uporabljam toaletni vodici Musk Eau parfumerije Kiehl in Kai parfumerije Gaye Straza. Zato, ker sta sveži, nežni in nevsiljivi. In slednjo tudi zato,  ker je tako ime mojemu sinu."

naomi_watts_portet_micna.jpg

Meghan Markle

Vojvodinja Suseška prisega na dišavo Divja Zvončnica (Wild Bluebell) kozmetične hiše Jo Malone London. To je idealen vonj za vsakodnevne priložnosti. "Je svež, lahek in en od dveh parfumov, ki me redno spremljata," je nekoč zapisala v svojem blogu The TIG. In kateri je drugi? "Za večerne zabave uporabljam Bvglarijevo dišavo Blv II."

meghan_markle_portet_micna.jpg

Victoria Beckham

Pred nedavnim je na svojem Instagramu delila navdušenje nad dišavo Room Service parfumerije Vilhelm. "Je super šik," je tedaj zapisala. Dišava naj bi odražala glamur Hollywooda s kančkom nostalgije po časih, ko je tam kraljevala Marilyn Monroe.

viktora_beckham_portret_micna.jpg

Ashley Graham

Manekenka je v enem od intervjujev razkrila, da obožuje dišavo istoimenske modne hiše Chloé. Zakaj? "Ker je tako ženstvena in pusti močan pečat," je pojasnila svojo izbiro.

ashley_graham_portret_micna.jpg

Kate Middleton

Ko je Kate leta 2011 večno zvestobo obljubila princu Willamu, je nosila parfum Gardenia Petals kozmetične hiše Illuminum. Tedaj manj znana znamka je v hipu postala hit in prodaja omenjene dišave se je potem, ko je v javnost pricurljalo, da je njena ljubiteljica tudi Kate, znatno povečala.

kate_middleton_portret_micna.jpg

Blake Lively

Po pisanju avstralske izdaje Vogua, Blake prisega na nežne cvetlične in sadne note. Najraje ima Guccijevo dišavo Eau Premiére, vedno pa ima pri roki tudi obrazno meglico sadnega vonja modne hiše Victoria's Secret.

blake_lively_portret_micna.jpg

Kate Moss

Njena dišava Cerf Blanc prihaja iz podjetja La Maison Hedonique. Ni edina med zvezdami, ki so ji všeč dišave te znamke. Z njo se strinjajo Samantha Morton, Nick Grimshaw, Jonathan Ross in Sadie Frost, ki uporablja isto parfumsko noto, kot Kate.

kate_moss_portret_micna.jpg

Avtorica: M. FL.
Foto: Reurters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)