"Prisegam na naravni gozdiček. In moj je dokaj bujen!" (Zvezdnice iskreno o svoji intimni pričeski)

Čeprav je intimna pričeska za večino stvar zasebnosti, so Miley Cyrus, Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow in še nekatere druge zvezdnice o njej spregovorile za širše množice.

3.11.2018 ob 4:41

jennifer_lopez_portret_micna.jpg

Izbira intimne pričeske je povsem zasebne narave. V resnici zadeva samo lastnico in nikogar drugega. Ker pa je vselej zanimivo vedeti, kaj se skriva tam spodaj poglejte, kaj je na to temo povedalo nekaj zvezdnic. Njihove izjave o intimnih dlačicah so zbrali pri Cosmopolitanu

Jennifer Lopez

To podrobnost je J. Lo.  zaupala v intervjuju za Allure: "Ne maram voskanja. Ni mi všeč misel, da bi se nekdo ukvarjal s tistim, kar je samo moje. Saj veste, kaj mislim, kajne? Zato se sama brijem povsod, voskam samo obrvi. Puljenje posamičnih dlačic nad očmi se mi zdi mučenje."

Miley Cyrus

Čeprav ni v resnici razkrila nič konkretnega, je v enem od intervjujev dejala, da ima rada intimne dlačice prav takšne, kot tiste, pod pazduho: obarvane v rožnato.

miley_cyrus_portret_micna.jpg

Ashley Graham

"Prisegam na naravni gozdiček. In moj je dokaj bujen. Pika. Vse je v tem, kaj je všeč meni in mojemu partnerju," je pojasnila v intervjuju za Glamour.

Khloe Kardashian

"Rada imam črtico. Če tam spodaj ni ničesar, se mi zdi nenavadno. Zlasti, ko ti enkrat zrastejo dojke in dobiš boke. Povsem gola ženska intima mi ni všeč."

Kim Kardashian

Takole je povedala za Allure: "Po rodu sem armenka in zato sem obsedena z laserskim odstranjevanjem dlačic. Roke, bikini, pazduhe, noge … moje celo telo je povsem brez dlak."

kim_kardashian_portret_micna.jpg

Ellen Page

"Vse je videti kot brada starejšega moškega," se je pošalila v pogovorni oddaji Conan.

Solange

Kaj je tam spodaj, je objavila na Twitterju: "Tisti, ki je izumil voskanje intime, je bil zloben. Kdo pravi, da mora biti povsem gola?" Domnevamo torej lahko, da je ljubiteljica naravnega videza.

Emma Watson

Za The Gloss je pohvalila linijo, ki jo uporablja za nego las: "Izbrane izdelke uporabljam povsod, kjer mi rastejo dlake: na glavi, na obrveh in na intimnem področju. Res so čudoviti."

emma_watson_portret_micna.jpg

 Alison Brie

"Mislim, da mora biti v tem času predvsem urejeno, sama sicer prisegam na golo. V nekaterih golih filmskih prizorih je vedeti moje dlačice, a to so temu delu namenjene lasulje," je pojasnila za Entertainment Weekly in dodala: "Na mojem telesu ni nič poraščenega, razen glave."

Gaby Hoffman

Takole je v enem od intervjujev dejala igralka: "Sem človek, torej imam dlake. Kadar me ljudje vprašajo, če se vrača naravni videz in če je ta odraz feminizma povem: feminizem ali ne, vsak se lahko o svojem telesu odloča po svoje."

Gwyneth Paltrow

Leta 2013, je voditeljici Ellen Degeneres razkrila: "Videti je, kot bi prišla iz sedemdesetih. Saj veš, kaj mislim?"

gwyneth_paltrow_portret_micna.jpg

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters

Preberite še: Zakaj pari v resnici prenehajo seksati ali pa 5 načinov, kako ženski izkažete intimnost na najboljši možni način

Priporočamo tudi: 2 res dobra razloga, zakaj bi se morali vsak dan samozadovoljevati (če že seksamo ne)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)