21. junija odprtje prve The Body Shop trgovine v Sloveniji

Britanska etična kozmetična blagovna znamka The Body Shop odpira prvo trgovino v Sloveniji.

13.6.2018 ob 8:00

body_shop_trgovina_v-sloveniji.jpg

Podjetje The Body Shop je znano po pionirski uporabi naravnih sestavin v visoko kakovostnih kozmetičnih in toaletnih izdelkih in po družbeno odgovornem ter etičnem delovanju.

Odprtje nove trgovine v Ljubljani sledi odprtju spletne trgovine, ki je bila v Sloveniji na voljo konec novembra 2017.

Otvoritev prve The Body Shop trgovine v Ljubljani bo v četrtek, 21. junija ob 12. uri v nakupovalnem centru Supernova v Ljubljani.

Prva The Body Shop trgovina v Sloveniji bo imela povsem nov koncept zasnove z živahnim, otipljivim in naravnim prostorom za kupce. V njej se bo odražala edinstvena The Body Shop dediščina z uporabo ikonske podlage, ki ponazarja mat zelene in bele ploščice, točno tako, kot je bilo v prvi The Body Shop trgovini.

Postavitev v trgovini bo kupcem prijazna, izdelke bomo lahko preizkusili in spoznali čudovite zgodbe, ki jih zaznamujejo.

Od znamenitih masel za telo, izjemno priljubljenega vonja White Musk®, inovativnih in kakovostnih negovalnih linij za nego obraza, kot so vitamin E, čajevec, do ličil, ki so ustvarjena brez preizkušanja na živalih, bodo v Sloveniji na voljo visoko kakovostni, od narave navdahnjeni, etično in trajnostno ustvarjeni izdelki za nego obraza, telesa, las in ličila.

4 zanimivosti (ki jih zagotovo ne veš) o znamki The Body Shop

1 The Body Shop je resnično edinstvena blagovna znamka, ki jo je leta 1976 ustanovila pokojna Anita Roddick. Njena filozofija, da je posel lahko sredstvo za ustvarjanje dobrega, je še vedno gonilna sila blagovne znamke.

2 V septembru 2017 so se zgodile spremembe pri lastništvu podjetja The Body Shop, saj je dosedanjega lastnika, podjetje L'oreal, zamenjalo družbeno odgovorno brazilsko podjetje Natura Cosmeticos SA.

3 The Body Shop je prva kozmetična znamka, ki je leta 1987 pričela s pravičnim trgovanjem. Danes sodeluje s 23 lokalnimi partnerji, od katerih na pravičen in pošten način pridobiva sestavine za izdelke.

4 Bila je tudi prva znamka, ki se je začela boriti proti preizkušanju na živalih, kar je privedlo do prepovedi preizkušanja na živalih v kozmetične namene v Evropski uniji. Trenutno izvajajo kampanjo Za vedno proti preizkušanju na živalih (Forever Against Animal Testing), s katero bodo nagovorili Združene narode, da se prepove preizkušanje na živalih v kozmetične namene po celem svetu in za vedno.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)