Kateri dan v letu 2017 obljublja najboljši zmenek

Pazite, da ga ne zamudite, kajti do njega ni več daleč.

30.12.2016 ob 12:40

zmenek.jpg

Aplikacija Hinge, ki je namenjena vsem, ki iščejo sorodno dušo,  je postregla z zanimivim podatkom. Razkrila je namreč, na kateri dan se vam v letu, ki prihaja, obeta najuspešnejši zmenek. Pripravite oblačila za romantična srečanja, kajti usodni datum je zelo blizu.

Več zanimivih dejstev najdete na Facebooku.  

Najboljši dan za zmenke v letu 2017 bo prvi januar, torej na samega novega leta dan. Kot poroča portal Time, se na že tradicionalno na romantično srečanje takrat odpravi največ že ustaljenih in novopečenih parov. 

Priljubljenost prvega januarja v smislu ljubezenskih zmenkov ni nič novega, saj velja za najpopularnejšega že od leta 2012, aplikacija Hinge pa je prav na ta dan leta 2016 zabeležila kar 35-odstotni porast uporabnikov.

Ima pa novega leta dan v letu, ki prihaja, še en plus: pade na nedeljo, ki je po podatkih dan v tednu, na katerega največ uporabnikov aplikacije najde potencialnega parterja, s katerim lahko začne smiselni pogovor, ki se razvije v nekaj več.

Če torej boljšo polovico že imate, ji prvega januarja pripravite romantično presenečenje. V kolikor je še niste našli, končno zberite pogum in na zmenek povabite nekoga, ki vam je že dolgo všeč. Kaj lahko bo to imelo velik vpliv na vaše ljubezensko življenje v letu pred nami.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)