Horoskop: za bolj srečno življenje, moraš (glede na tvoj znak) nehati početi to

Vsak od nas počne stvari, s katerimi sebi in drugim otežuje življenje.

7.4.2019 ob 3:55

zamisljena_mlada-zenska.jpg

Grde navade. Imamo jih vsi. Z nekaterimi pa bi v prid lepšega in srečnejšega življenja nedvomno morali prenehati. Kaj je tisto, s čimer vsako znamenje sebi in drugim otežuje življenje, razkriva portal Thought cataloge.

Oven: prenehajte zamujati

Naučite se držati dogovorjenega časa in prenehajte zamujati. Verjemite, če se boste od doma odpravili nekaj minut prej, boste sebi in drugim storili veliko uslugo. Kajti vam se ne bo več treba opravičevati, tisti, ki vas sicer vedno čakajo, pa se bodo še raje družili z vami.


Bik: ne opravičujte se za vsako stvar

Prav je, da se zavedate svojih napak in se zanje znate opravičiti. A naučite se ločevati med tistimi, ki so res usodne in onimi, ki niso tako velike, da bi se morali zanje kar naprej opravičevati. Včasih je tako nadležno slišati oprosti samo zato, ker nekomu ni všeč vaša pripomba.


Dvojček: odložite telefon

Res je, da nas tehnologija spremlja na vsakem koraku in življenje brez nje praktično ni več mogoče, a kdaj pa kdaj bi vendarle morali odložiti telefon in se posvetiti osebnim stikom z ljudmi, ki vas obdajajo.


Rak: prenehajte se obremenjevati z negativnostmi

Mogoče je prav danes res malo premrzlo. In morda vaš sendvič ni tako okusen, kot običajno. Morda je gost promet ali vas v službi čaka ogromno dela. Včasih zadeve pač ne gredo po načrtih. Takšno je življenje, a ker se vedno obremenjujete le z grdimi, ne vidite njegovih lepih plati. Malo več optimizma in pozitivne naravnanosti ne vam, ne vsem, ki vas obdajajo, ne bo škodovalo.


Lev: ne odpovedujte kar naprej načrtov

Zgodi se, da jih res ni mogoče držati in tedaj, ko vam nekaj nepredvidljivega prekriža pot, vam nihče ne bo zameril, če boste odpovedali srečanje, izlet ali sestanek. Vendar naj to postane izjema in ne bo več tako, kot je bilo do sedaj, pravilo.


Devica: prenehajte iskati izgovore

Ker ste prepričani, da ste popolni, le težko priznate svoje napake in vedno zase najdete izgovor. Priznajte, da se tudi sami kdaj zmotite in se raje napake potrudite popraviti, namesto da zase vselej najdete opravičilo.


Tehtnica: prenehajte s preobčutljivostjo

Vso pravico imate biti razočarani, nihče vam ne sme prepovedati joka, a spoznajte že, da boste vedno naleteli na ljudi, ki so nesramni, grobi in žaljivi. To je pač del življenja in ni treba, da vsaka negativna pripomba pokvari vaš dan ter izzove potoke solza.


Škorpijon: ne pretiravajte

Vi res znate iz muhe narediti slona in iz vsake malenkosti napraviti veliko dramo. A pretiravanje v tem smislu ne ponuja rešitve. Ohranite mirno kri in videli boste, da boste s hladno in trezno glavo veliko lažje premagovali vse zadrege.


Strelec: ne jemljite vsega preresno

Življenje ima vzpone in padce. In slednje je veliko lažje premagovati s humorjem kot z mrkim pogledom in preresnim pristopom.


Kozorog: ne obremenjujte se z videzom

Vedno in povsod želite sijati v najboljši podobi in po videzu sodite sebe ter druge. In tako ste do drugih neredko krivični, do sebe pa prestrogi. Sprostite se vendar malo in si priznajte, da ni vse v zunanjem izgledu.


Vodnar: ne bežite pred težavami

V življenju se vedno pojavijo težave. In najslabše je tedaj, ko zadeve ne gredo po načrtih, bežati ali neprijetnosti pometati pod preprogo. Pod vašo jih je res že veliko. Raje se težave naučite reševati, kajti če boste pred njimi bežali, ne bodo kar izginile.


Ribe: ne iščite vedno najlažje poti

Včasih vsak izbere najlažjo pot, ki pa ni vedno najboljša. Kajti tisto, kar je preprosto, ni vselej tudi pravilno. Čas je, da spoznate, da se je treba kdaj potruditi in zadeve pripeljati do konca po pravi, ne po najlažji poti.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: Hrepeniš po trdni zvezi? 3 znaki ki so pisani na kožo tvojemu znamenju ali pa Horoskop: najboljše pri seksu z vsakim znamenjem

Priporočamo tudi: Nataša Mernik: Celulit, strije, znamenja in brazgotine niso napake


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)