Horoskop: najbolj naporni prijatelji so rojeni v teh 5 znamenjih

Ko gre za prijateljstvo, rojeni v nekaterih astroloških znakih ne poznajo pravih meja.

30.1.2019 ob 5:03

prijateljice_pogovor_jeza_micna.jpg

Dober prijatelj je tisti, ki vas razume, podpira, spoštuje, sprejema in ceni. Na žalost si nekateri ta odnos povsem narobe razlagajo: svoje prijatelje nadzorujejo, so do njih pokroviteljski, jim vsiljujejo svojo voljo, jih tudi ponižujejo ter so zato res naporni. Takšni so, po pisanju Your Tanga, najpogosteje rojeni v teh astroloških znakih.

Škorpijon

Rojeni v tem ozvezdju so sicer zanesljivi, odkriti in s tega vidika dobri prijatelji, a imajo tudi temno plat: tako ali drugače skušajo vplivati na to, s kom se bodo njihovi prijatelji družili.

Po naravi so ljubosumni in to se nedvomno pokaže tedaj, ko se jim zdi, da drugim namenjajo več časa in pozornosti, kot njim.

S pretirano kritiko in z manipulacijo skušajo doseči, da se bi njihovi prijatelji družili zgolj z njimi in časa za delo, druženje ali zabavo ne bi namenjali nikomur drugemu.


Lev

Levi svoje prijatelje terorizirajo z dramatičnimi izbruhi. Nestrinjanje s tem, kaj počnejo ali s kom se družijo, rojeni kralji živali izražajo z burnimi scenami. Tako dokazujejo nadvlado nad vsem in vsemi, tudi nad prijatelji ter si zagotavljajo tisto, kar si najbolj želijo: pozornost.

Lev pač pričakuje, da mu bodo prijatelji vedno na voljo. Kadar se to ne zgodi, se počuti zapostavljen, njegovo razpoloženje se v trenutku spremeni na slabše in sledi čustvena nevihta.

On obvlada emocionalne predstave in njegovi prijatelji so vselej v strahu, da ne bi storili nečesa, kar bi izzvalo nov, nič kaj prijeten izbruh.


Kozorog

Tudi kozorog je zahteven prijatelj. Ta ljudi, ki so mu blizu, obremenjuje predvsem z nesmiselnimi željami ter zahtevami. Če je kozorog osamljen, bo pričakoval, da bodo prijatelji njegove potrebe postavili pred svoje in poskrbeli za njegovo dobro počutje.

A on se ne ustavi le pri čustvenih pričakovanjih. Ne, kritični kozorog skuša nadzorovati način oblačenja prijateljev, odloča, s kom naj bi ali ne bi hodili na zmenke in katere zabave naj bi obiskovali.

Seveda svoje besede in dejanja utemeljuje s tem, da želi ljudem, ki jih ima rad, le najboljše in če njegovi nasveti, ali bolje rečeno zahteve, ne padejo na plodna tla, hitro izreče obtožbo: tisti, ki ga ne posluša, je nehvaležen in zato slab prijatelj.


Bik

Bik si svoje prijatelje podreja s trmo in z nepripravljenostjo na kompromis. Če se z njim kdo ne strinja, takoj napove in uresniči napad. Njegovi prijatelji naj bi po prepričanju bika vse počeli tako, kot si zamisli rojen v tem znamenju.

On se ne bo premaknil niti za milimeter, on ne bo pogledal na zadeve z druge strani in prijatelja, ki se z njim ne strinja ali ima drugačno mnenje, načrte ter pričakovanja, bo brez pomisleka označil za slabega.


Rak

Tudi raki so dokaj naporni, ko gre za prijateljstvo. Ti ljudi, ki so jim blizu, mučijo s pretirano čustvenostjo. Če prijatelj raka z nečim (nehote) prizadene, bo deležen čustvenega odziva, ki bo velikokrat povsem neprimeren glede na dejanje. Zato so prijatelji raka vedno previdni, da le ne bi vznemirili njegove duše.

Rojeni v tem ozvezdju so mojstri čustvenega izsiljevanja, spretno manipulirajo z ljudmi in če si jim kdo to drzne očitati, so užaljeni ter ne morejo verjeti, da so v očeh prijateljev res takšni: naporni, pretirano čustveni in veliko preveč občutljivi.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: tako ljubi moški, ki je rojen v znamenju tehtnice ali kaj lahko pričakuješ, če si v zvezi z nekom, ki je po horoskopu: rakvodnaroven, škorpijonstreleclevribakozorogdvojček, devicabik 

Priporočamo tudi: Horoskop: tako ljubosumna so posamezna znamenja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)