Horoskop: teh 6 znakov se zna najbolj razvajati

Rojeni v nekaterih astroloških dobro vedo, kako poskrbeti zase in za svoje dobro počutje.

20.1.2019 ob 5:53

zenska_spa_razvajanje_svecke_masaza_micna.jpg

Le kdo se ne razvaja rad? Le kdo ni srečen, kadar drugi skrbijo za njegovo udobje in le kdo ne želi zase poskrbeti tako, da bi se vedno počutil kot kralj? V resnici z razvajanjem ni nič narobe. Prav je, da vsak poskrbi zase. Kajti le nekdo, ki je srečen, lahko osreči druge. Pri katerih astroloških znakih je razvajanje (pre)pogosto prvo na lestvici, niza Your Tango.

Bik

Hedonistično naravnani biki si znajo zagotoviti ugodje in udobje. Pa naj bo to s popoldanskim počitkom, obiskom sprostitvenega centra po napornem dnevu ali z odličnim obrokom. Res je, biki so nekoliko razvajeni. Na srečo znajo sami dobro poskrbeti zase, čeprav se tedaj, ko jih razvajajo drugi, prav nič ne pritožujejo.

Lev

Lev. Seveda. Kralj pričakuje kraljevski tretman kjerkoli se pojavi. Skratka, lev se rad razvaja. A za razliko od bika, v prvi vrsti pričakuje, da bodo zanj poskrbeli drugi. Namesto torej, da bi vajeti vzel v svoje roke, z besedami in dejanju nakazuje, kaj pričakuje od svojih podanikov. Lev je pač kralj. V vseh pogledih.

Devica

Device so ljudje akcije. In zato ne čakajo, da bodo zanje skrbeli drugi, temveč tedaj, ko jim prija malo posebne obravnave, ukrepajo same. Pa naj bo z rezervacijo počitnic (to si seveda lahko privoščijo) ali z dolgo masažo v masažnem centru. Karkoli jim prinese tisto, kar trenutno potrebujejo: malo sproščanja in razvajanja, ki si ga nedvomno zaslužijo.

Škorpijon

Škorpijoni živijo za razvajanje. Kar pomeni, da stvari, ki jim ne prinašajo užitka, uničijo. Z ognjem. In cenijo vse tisto, ob čemer se počutijo posebne. Gucci torbica, popolnoma urejeni nohti, brezhibna pričeska in prav takšna oblačila. To je škorpijon. Vseeno, ali je za to poskrbel sam ali drugi.

Kozorog

Disciplinirani in marljiv kozorog občasno potrebuje oddih. Na srečo se rojeni v tem znaku tega zavedajo in si razvajanje tudi privoščijo. Po načelu zmernosti, seveda, pa vendar. Vedo namreč, da si vsak zasluži malo odklopa. Kajti oddih, pa čeprav kratek, doprinese k njihovi storilnosti, kar je v očeh ambicioznega kozoroga velik plus. Čeprav mora za to poskrbeti sam.

Riba

Nežne ribe se rade razvajajo. Najbolj so srečne, kadar jim to omogočijo drugi. Ker so zelo sočutne in rade pomagajo, njihove zaloge energije neredko padejo na minumum in tedaj res nimajo moči, da bi poskrbele še zase. Zato so na moč hvaležne vsakomur, ki jim skuha skodelico čaja, odreže kos peciva ali jih pelje na zaslužen oddih. To bodo nekoč nedvomno povrnile tako, kot najbolje znajo.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: v teh znakih so najpogosteje rojeni najbolj dvolični in opravljivi ljudje ali pa Horoskop: tako ljubosumna so posamezna znamenja

Priporočamo tudi: 11 napak, ki jih neuspešni ljudje delajo med vikendom


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)