Horoskop: 6 najbolj samosvojih znakov, ki se požvižgajo na to, kaj drugi mislijo o njih

Oni vedno, da ne glede na to, da jih prijatelji in znanci gledajo postrani, živijo po svoje.

26.12.2018 ob 5:35

dekleti_park_slascice_sladkorna_pena_micna.jpg

Vam ni prav nič mar, kaj o vas menijo drugi? Se ne ozirate na pripombe, opombe, kritike in graje ter ne glede na vse živite po svoje? Torej ste nekonformistični, samosvoji, srečni in zadovoljni ter, po pisanju portala Your Tango najbrž rojeni v katerem od sledečih astroloških znamenj.

Vodnar

Vodnarji se požvižgajo na pravila in meje. Oni živijo po svojih zakonih. Kar sicer ne pomeni, da prestopajo tiste, ki v družbi vzdržujejo red, a ko gre za njihove osebne odločitve, se prav nič ne ozirajo na mnenje mame, babice in ne prijateljev.

So neodvisni, nikomur ne polagajo računov ter ne sledijo slepo množicam. Zdi se, da jim čredni nagon sploh ni prirojen ter iščejo nove poti, odkrivajo ideje in ostajajo zvesti sebi, pa čeprav to pomeni, da jim na njihovi poti nihče ni pripravljen slediti.


Dvojčka

Dvojčki so odprti in vedno pripravljeni poslušati mnenje ter ideje drugih. Imajo široka obzorja, sprejemajo drugačnost ter cenijo razlike.

Tisto, kar je za večino normalno, jih dolgočasi, zato velikokrat pogledajo izza meja poznanega in si upajo več. Radi preskušajo novosti, ni jih strah tveganja in nikoli ne sprejmejo nečesa samo zato, ker naj bi tako bilo prav in ker to počne večina.


Škorpijon

Rojeni v tem znamenju so izjemno inteligentni posamezniki, ki se tega, da so posebni, še kako zavedajo. Prav tako edinstvenost cenijo tudi tedaj, ko jo opazijo pri drugih.

Ne pustijo se ujeti v toga pravila in rigidne norme, vedno premikajo meje in se ne ozirajo na to, kaj si o tem mislijo drugi. Uniformiranost in konformizem sta v očeh škorpijonov povsem nepomembni iznajdbi, ki družbi delata več škode, kot koristi.


Oven

Večino ovnov prav nič ne zanima, kako nanje gledajo sodelavci, sosedje in družina. Oni so samosvoji ter živijo po svojih pravilih in se nikoli niso pripravljeni podrejati večini.

Oni zaupajo svojemu občutku ter mu nezadržno sledijo, kar pomeni, da pri drugih požanjejo nemalo neodobravanja, a kot rečeno, s tem se prav nič ne obremenjujejo.


Ribi

Rojeni v tem znamenju so samosvoji v smislu, da več dajejo, kot sprejemajo. So zelo nesebični, radodarni ter vedno pripravljeni pomagati in zato v očeh drugih neobičajni, včasih že kar malo nori.

Vendar jih to v njihovem življenjskem stilu ne ovira. Nasprotno. Živijo tako, kot se jim zdi  prav. Četudi velikokrat slišijo, da so nori.


Strelec

Zadnji v skupini nekonformističnih znamenj so strelci. Oni ničesar ne storijo zato, ker to počne večina, ker se to spodobi ali ker tako velijo pravila.

Imajo svoje zakone življenja, svoja pravila in svoje meje, prav tem sledijo za vsako ceno in se z namenom, da bi drugi nanje gledali z odobravanjem, ne bi nikoli odpovedali lastnemu prepričanju in življenjskim smernicam.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: V teh šestih astroloških znakih so rojeni najslabši šefi ali pa Horoskop: Trije znaki, ki ne marajo praznikov

Priporočamo tudi: Horoskop: 5 najbolj odločnih, pogumnih in neustrašnih astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)