Horoskop: 5 znamenj, ki najbolj klepetajo

Zagotovo poznate nekoga, ki nikoli ne utihne, morda ste taki celo sami, za kar pa lahko mirno krivite zvezde.

28.11.2018 ob 4:57

tri_punce_zur_telefon_micna_lokal_kava.jpg

Ne glede na to, s kom so v družbi, kje se nahajajo in kaj počnejo, nekateri nikoli ne utihnejo. Oni ne zmorejo molčati in drugih skoraj ne pustijo do besede. V katerih astroloških znakih so rojene klepetulje, razkriva Your Tango.

Oven

Oven ima vedno veliko za povedati. Govori in govori ter praktično nikoli ne utihne. Prav tako so rojeni v tem znamenju zelo odkriti, včasih skoraj brutalni. Zadržkov ne poznajo. Kar je v njihovih mislih, pride na njihov jezik. Oni se pač radi pogovarjajo in se radi tudi prepirajo.

Če se ne strinjate z ovnom, pričakujte dolge debate. V katerih pa boste vi bolj, kot govorili, poslušali. In še nekaj: skoraj zagotovo ne boste zmagali. Ne zato, ker ne bi imeli argumentov, temveč zato, ker vam jih ne bo dano pojasniti.

Dvojček

Uf, dvojčki. Molčeči dvojček ne obstaja. Z drugimi besedami: dvojčki živijo, da govorijo. Vseeno jim je, ali poslušalca tema zanima, ali bi rad kaj pripomnil in povedal svoje mnenje, ko se iz ust rojenih v tem ozvezdju usuje plaz besed, ga ni mogoče ustaviti.

Ne glede na to, s kom se zaplete v pogovor, dvojček ima vedno na zalogi neskončno tem, o katerih razpreda in razpreda. Kadar sogovorniku končno uspe odpreti usta, mu hitro skoči v besedo. Tisto, kar namerava povedati on, je v njegovih očeh vendarle veliko bolj zanimivo.

Lev

Dejstvo je, da je lev rad v središču pozornosti. In dejstvo je, da to nase pritegne tudi s svojo zgovornostjo. Lev ima rad občinstvo in kadar so ob njem ljudje, ki bi ga poslušali, tedaj govori.

Zato se, ko začne z monologi, udobno namestite. Kajti dolgo se ne bo ustavil.

Tehtnica

Tehtnice so nekakšni družabni metuljčki, ki se radi pogovarjajo z vsemi. Zlasti to do izraza pride na zabavah, kjer je veliko ljudi, s katerimi se lahko spustijo v klepet na takšno ali drugačno temo.

Rojeni v tem znaku so prav tako naklonjeni spogledovanju in svoj dar govora izkoriščajo z namenom očarati. Tedaj brbljajo in, lahko bi rekli, nakladajo ter povedo več, kot so sprva nameravali.

Strelec

Strelci uživajo v dobri družbi, kjer so obdani z ljudmi, s katerimi z veseljem klepetajo. V kolikor jim je tema pogovora pisana na kožo, lahko o njej razglabljajo v nedogled.

Vendar se strelci razlikujejo od drugih klepetavih znamenj: oni se namreč radi tudi učijo, kar pomeni, da z veseljem poslušajo druge in upoštevajo njihova mnenja ter stališča. Res pa je, da ne poslušajo predolgo. Kajti hitro postanejo nestrpni in z besedami vajeti znova vzamejo v svoje roke ter pozornost preusmerijo nase.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: 5 najbolj odločnih, pogumnih in neustrašnih astroloških znakov ali pa Horoskop: 6 najbolj nerodnih astroloških znamenj


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)