Horoskop: 5 najbolj prisrčnih znakov, ki vsakemu prikličejo nasmeh na obraz

Dobro je imeti ob sebi nekoga, ki zna s pravimi besedami in dejanji pregnati oblake ter priklicati sonce.

9.11.2018 ob 4:51

prjateljci_narava_kapa_jesen_micna.jpg

Prisrčnost še zdaleč ni pogojena z videzom. Ne, prisrčnost se skriva v pozornih dejanjih, primernih besedah, toplemu, nalezljivemu nasmehu, iskrenosti, a ne nesramnosti, skratka v tistem, zaradi česar so prisrčni ljudje vselej dobrodošli med prijatelji, sodelavci ali v naključni družbi. Oni znajo privabiti sonce tudi tedaj, ko se po nebu podijo temni oblaki. V katerih astroloških znakih so najpogosteje rojeni, razkriva Your Tango.

Riba

Za to, da bi bili v očeh drugih videti prisrčni, se vam ni treba truditi. Kajti ribe ste po naravi prijazne, ustrežljive, skrbne, nesebične in vedno pripravljene pomagati.

Ob tem znate tako dobro poslušati. Vedno vam je mar za občutke drugih, vedno hočete pomagati in drugim izboljšati življenje, vselej se nesebično razdajate in znate najti pravo besedo tedaj, ko nekdo potrebuje spodbudo ali tolažbo. Prav zato ste v očeh vseh, ki vas poznajo, tako prisrčni.

Rak

Zakaj ste prisrčni vi? Ker znate tako lepo poskrbeti za druge. Pri vas se gostje vedno počutijo sprejete, saj vselej poskrbite, da nihče ni lačen in ne žejen, ter da je vsem udobno.

Po naravi ste topli, uvidevni, spoštujete soljudi, vaš dom je dom vseh vaših prijateljev, ki se pri vas v resnici počutijo kot doma (ali še bolje). Vi znate ustvariti toplo in prijetno vzdušje. Imate neizmerno veliko potrpljenja ter nikoli drugim ne vsiljujete svoje volje. To pa je še ena značilnost, zaradi katere vsi, ki vas poznajo pravijo, da imate veliko srce.

Tehtnica

Vaša prisrčnost se skriva v dejstvu, da vedno veste, kaj in kdaj reči, da bi bili drugi srečnejši, ter da bi jim polepšali dan. Ste nekakšen odvetnik in ne samo, da nekoga, ki je jezen, razburjen ali žalosten prepričujete, naj na zadeve pogleda še z druge plati, poskrbite tudi, da se mu ta pogled odpre.

Dobro delujete v ekipi, znate sodelovati in za nobeno ceno svojih osebnih ciljev ne postavljate pred tiste, ki jih imate radi. Niste pretirano dominantni, a vseeno vam je uspeh pisan na kožo. Kajti vi znate do cilja priti z nalezljivim nasmehom, optimizmom in nekonfliktno naravo.

Strelec

Prisrčni ste zaradi vašega optimističnega pogleda na svet in pripravljenosti premikanja meja. Ne glede na to, kako pobiti in nesrečni ste, vselej znate poiskati tudi svetlo lučko ter optimizem, ki vas popelje iz vseh mogočih težav. Veste, da življenje ponuja nešteto možnosti ter da bo jutri zagotovo boljši dan.

Ljudje so radi v vaši družbi, saj se jim ob vas obetajo neskončne avanture in nora doživetja ter veliko smeha in pozitivne energije. Vi ste po naravi preprosto veseli. Vsak prostor, v katerega vstopite, razsvetlite in ljudje se v vaši družbi počutijo več kot odlično.

Bik

Drži, trmasti ste, a to ne pomeni, da niste prisrčni. Kajti ste tudi takšni. Nikogar ne sodite, nikogar ne obsojate, živite po načelu: živi in pusti živeti. Ste prijateljski, prijazni in za vsakogar najdete pravo besedo ter nesebično pomoč. To, da ste na moč privlačni in imate nalezljiv smeh, je dodaten bonus.

Ste zelo potrpežljivi in se zavedate, da nihče ni popoln. Ljudi sprejemate takšne, kot so, s tistimi, ki vam niso všeč, se preprosto ne ukvarjate. Vsak bi vas najraje objel in vam na lice pritisnil poljub, kajti vi ste res tako zelo srčni.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: pet najbolj vzvišenih astroloških znakov ali pa Horoskop: To vas, glede na vaš znak, najhitreje spravi ob živce

Priporočamo tudi: Poglejte svoj mezinec in razberite vaš značaj


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)