Horoskop: 5 z adrenalinom zasvojenih astroloških znakov

Rojeni v nekaterih znamenjih zodiaka ne morejo živeti brez akcije na vseh področjih.

31.10.2018 ob 5:07

zenska_ki_hiti_se-ji_mudi_tece_na_sestanek.jpg

Nekateri prisegajo na umirjeno življenje, na svoj kotiček udobja, cenijo ugodje, ustaljenost in so povsem srečni, če v njihovem življenju ni pretirane akcije ali drame. Na drugi strani so tisti, ki jih prav vse našteto spravlja na rob obupa.

Zanje so osnovne začimbe akcija, vznemirljivost, dinamika, izpostavljanje nevarnostim ter predajanje takšnim in drugačnim adrenalinskim podvigom. Vas zanima, kateri sodijo med slednje? Takole pravi Your Tango.

Oven

Rojeni v znamenju ovna so pripravljeni storiti vse, da bi le dobili svoj odmerek adrenalina. Res je, da večina ne skače s padalom in ne pleza v nevarne stene, a znajo za napeto in dinamično življenje poskrbeti drugače. Tudi s prenatrpanimi urniki, na katere umeščajo tako službene kot družinske obveznosti in hobije ter skačejo iz opravila v opravilo, ne da bi si vmes privoščili vsaj malo oddiha. Če v življenju ni hitrosti in dinamike, ovni preprosto ne morejo biti srečni.

Vodnar

Drži se jih sloves, da so pogumni, neustrašni in vedno pripravljeni premikati meje ter svoje misli in telo izpostavljati skrajnostim. V družbi prijateljev je nedvomno vodnar tisti, ki predlaga obisk adrenalinskega parka, kjer obvezno preizkusi najbolj divje naprave. On je kot lik iz filma, ki ga ni strah preveriti, zakaj iz kleti prihajajo tako grozljivi glasovi. Vedno je za nevarna soočanja z znanim ali neznanim. Pa čeprav je vse skupaj samo videti nevarno.

Strelec

Strelec svoj odmerek adrenalina dobi z neprestanim ustvarjanjem kriznih situaciji v svojem ali v življenju drugih. Če postane njegovo življenje dolgočasno, torej v njem ni dovolj nepredvidljivih, tragičnih ali vznemirljivih dogodkov, se obkroži z ljudmi, katerim tega ne manjka in nastopa kot nepremagljivi rešitelj.

Kar v resnici niti ni tako slabo. V krizi vsak potrebuje pravo pomoč in strelec je v tem primeru nedvomno primeren naslov.

Tehtnica

Tehtnice res ne marajo sporov in konfliktov, vendar rojeni v tem znamenju obožujejo veter v laseh in poskrbijo, da ga tudi dobijo. Čeprav to pomeni divjanje z motorjem ali avtomobilom po avtocesti.

Le težko se držijo hitrostnih omejitev, zlasti, ker si rade priskrbijo motorno vozilo, ki zlahka podira hitrostne rekorde. Misel na plačevanje kazni jim res nič kaj ne diši, a je želja po hitrosti pri tehtnicah vendarle tista, ki praviloma prevlada. 

Dvojček

Morda se ne zdi, da je zaključevanje projekta ali naloge v zadnjem trenutku lahko za nekoga adrenalinsko doživetje, vendar pri dvojčkih to nedvomno drži. Oni so namreč prepričani, da najbolje delujejo, kadar so pod pritiskom, ko jim s čela kapljajo znojne kapljice in sebi ter drugim dokazujejo, da zmorejo. Čeprav pri tem tudi malo dvomijo, a dvom je zanje le še en vir adrenalina.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: To vas, glede na vaš znak, najhitreje spravi ob živce ali pa Horoskop: pet najbolj krutih astroloških znakov

Priporočamo tudi: Poglejte svoj mezinec in razberite vaš značaj


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)