Horoskop: 6 znamenj, ki se vedno pritožujejo in so stežka zadovoljni

Obstajajo ljudje, ki se vedno pritožujejo, so slabe volje in z ničemer zadovoljni.

5.10.2018 ob 3:45

dekle_obraz_narava_resna_micna.jpg

Dejstvo je, da nihče ni vedno dobre volje. A vendar so na svetu takšni, ki bi jih lahko na splošno imenovali dobrovoljneži in na drugi strani oni, ki so pogosto mrkega obraza, slabe volje in nezadovoljni. Prav slednji so največkrat rojeni v določenih astroloških znakih. V katerih, pojasnjuje Your Tango.

Škorpijon

Rojeni v tem ozvezdju so občutljivi, vendar svojo ranljivost raje skrivajo pred ostalimi. Godrnjanje in pritoževanje sta nekakšni maski, ki si ju nadenejo tedaj ko vidijo, da svet do njih ali ljudi, ki jih imajo radi, ni pošten. Res je, to se jim lahko le zdi, kajti škorpijoni so po naravi bolj, kot optimisti, pesimisti, hitro postanejo slabe volje in razloge za tarnanje najdejo tudi tam, kjer jih drugi ne.

Seveda bi to lahko spremenili. Tako, da zadev ne bi jemali tako zelo osebno, sprejeli dejstvo, da na vse in vsakogar pač ne morejo vplivati ter da niso žrtve nikakršnih zarot. Zadeve je včasih treba sprejeti takšne, kot so. In iz njih izvleči najboljše.

Riba

Če smo že pri občutljivih znamenjih, je riba nedvomno še eno, ki je visoko na lestvici teh. Za razliko od škorpijona rojeni v tem ozvezdju čustev ne skrivajo in hitro postanejo nesrečni, zamorjeni ter slabe volje, kar tudi pokažejo. Motijo jih še tako neznatne stvari in negativno energijo širijo na vse okoli sebe.

Na srečo lahko z malo spodbude prijateljev in družine le najdejo načine, kako premagati negativizem ter veselje poiskati v radostih, ki so vselej prisotne, le vidijo jih ne.

Kozorog

Kadar kozorog vstane z levo nogo, ni treba veliko, da postane slabe volje. Moti ga vse: od vremena, glasbe, ki ni po njegovem okusu, do preglasnih sosedov. Prigovarjanje, da življenje le ni tako črno, vse skupaj samo še poslabša. Zato je kozoroga bolje pustiti, da se umakne v svoj svet, se sprijazni z zadevami in se pomiri. To je zanj nekakšna meditacija.

Najraje se zateče nekam na tiho, kjer je lahko sam, ločen od ostalega sveta in se posveti svojim občutkom. Godrnjanje in slaba volja sta pri njemu praviloma znaka, da potrebuje čas zase. Glasba, joga, meditacija, topla kopel ali sprehod po naravi mu pomagajo, da vendarle na svet pogleda s svetlejše plati.

Rak

Raka v slabo voljo spravijo malenkosti. Največkrat je vir njegovega negodovanja družina ali krivica, ki se je zgodila njemu ali njegovim bližnjim. Res pa velja, da tako hitro, kot raka slaba volja prime, ta tudi mine.

Najprej mora pogledati veliko sliko in si priznati, da se zaradi nepomembnih malenkosti včasih (največkrat), res ni pametno obremenjevati in da na dolgi rok nimajo prav nikakršnega pomena. Ko rak to spozna, je njegovo in življenje vseh, ki ga obdajajo, veliko lepše.

Vodnar

Če ima vodnar občutek. Da ga drugi ne razumejo, ne slišijo in ne sprejemajo, hitro postane slabe volje. On zase meni, da je najboljši in najpametnejši. Dokler tudi drugi dojemajo, kako briljanten je ter cenijo njegov doprinos k družbi, je srečen. Če ima občutek, da temu ni tako, je zgodba povsem drugačna.

Edini način, s katerim se slabe volje lahko znebi, je fizična aktivnost. Pa naj bo tek, plavanje ali sekanje drv. Z njimi sprosti negativno energijo in se lahko posveti drugim stvarem ter ne razmišlja o tem, kako ga drugi ne cenijo tako, kot si zasluži.

Devica

Če devica ne počne nečesa, kar jo resnično veseli ali jo kdo pri delu zmoti, postane zelo tečna. Ne prenese namreč motenj tedaj, ko išče globoke odgovore in rešitve težav.

In kadar je devica jezna, si lasti vso pravico, da to pokaže. Pa čeprav se na nekoga jezi po krivici. Tega sicer nikoli ne bo priznala. Najboljša rešitev je, da drugi priznajo njen prav. Zaradi ljubega hišnega miru.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: kaj o seksu z njim razkriva njegovo znamenje ali pa Horoskop: 5 astro znamenj, ki z bivšim nikoli ne ostanejo prijatelji


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)