Horoskop: rojeni v teh 4 znamenjih so lahko nočna mora za sostanovalce

Bliža se oktober, ko se bodo znova odprla vrata fakultet in se bodo napolnile sobe študentskih domov. Kar pomeni, da bodo mnogi dobili nove sostanovalce. Ali, če hočete, cimre.

20.9.2018 ob 9:41

sostanovalki_spor_nered_micna.jpg

Kako se bodo z njimi ujeli, je odvisno tudi od njihovega astrološkega znaka. Kateri so v resnici lahko prava nočna mora, niza Your Tango.

Dvojček

Nobena skrivnost ni, da imajo rojeni v tem znaku nekoliko dvomljiv sloves in povejmo po pravici, dvojčki imajo res tudi temno plat.

Kot sostanovalec je nekdo, rojen v ozvezdju dvojčka, vse prej kot prijeten. On si bo izposojal vaša oblačila, ne da bi vas vprašal za dovoljenje (in potem trdil, da to ni res), lahko vam bo speljal srčnega izbranca in nedvomno vas bo za hrbtom opravljal. Tedaj, ko boste vi pospravljali njegovo kramo, ki bo ležala povsod po sobi, tudi na vaši mizi.

Dobra plat pa je, da vam z njim nikoli ne bo dolgčas. Vajina soba se bo spremenila v zabavišče. Kar pomeni, da če si želite mir in zasebnost, za cimra nočete dvojčka.

Škorpijon

Ne marate drame? Torej škorpijon ni pravi sostanovalec za vas. Rojeni v tem znaku so znani po svoji strastni naravi in hitro spreminjajočem se razpoloženju. Skladni odnosi niso njihova prioriteta in kaj lahko si bosta pogosto v laseh.

Skratka: škorpijon je prepirljiv in muhast cimer.  Prav tako je znan po svojem močnem libidu. Lahko si torej obetate veliko nočnih obiskov. V njegovi postelji. Torej si priskrbite čepke, kajti ne bo se trudil, da ga ne bi slišali. In če se bosta odpravila skupaj na zabavo, bodite pripravljeni na to, da jo bo zapustil pred vami. S kakšnim seksi pripadnikom nasprotnega spola. Vzemite zato s seboj ključ.

Strelec

Strelci so čudoviti prijatelji, a obupni sostanovalci. Zakaj? Ker so neredneži zodiaka. Res je, da obožujejo zabave, potovanja in druženja, a če bi vi radi urejeno gnezdo, si raje poiščite drugega cimra.

Kajti strelcu prav nič ni mar, kam odlaga umazano perilo, ostanke malice ali zvezke. Ne zato, ker se mu ne bi ljubilo pospravljati, temveč ker preprosto nima časa za takšne malenkosti. In kar je pri tem najhuje: zaradi dobrodušnega in prijateljskega pristopa boste potem, ko se boste zaradi nereda jezili nanj, vedno imeli slabo vest. Če bi radi urejeno stanovanje, ga ob strelcu zagotovo ne boste deležni.

Kozorog

Ob kozorogu bi dom moral biti varno zatočišče, a verjemite, če boste ob večerih želeli zgolj gledati televizijo, če mu ne bo všeč ureditev vaših polic in če ne bo odobraval vaših delavnih navad, vas bo cimer kozorog gledal postrani. Kajti on ima visoka merila in vedno sodi druge.

Rojeni v tem znamenju so prepričani, da vse vedo in tega se ne bojijo pokazati. Vsakomur želijo pomagati do boljšega življenja, o vsem imajo mnenje in ideje, katere slej ko prej  začnejo vsiljevati drugim. Če torej nočete, da bi vas kdo obsojal zaradi nenavadnih prehrambnih navad ali stila življenja in bi radi živeli po svojih pravilih, kozorog ni najboljša izbira za sostanovalca.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: Na rojene v teh znamenjih se lahko vedno zanesete ali pa Horoskop: 6 znamenj, ki so do sebe prestrogi 

Priporočamo tudi: Horoskop: 5 astro znamenj, ki z bivšim nikoli ne ostanejo prijatelji


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)