Horoskop: 5 astroloških znakov, ki prehitro obupajo

Težko bi rekli, da so rojeni v nekaterih znamenjih horoskopa vztrajni.

2.11.2018 ob 5:17

dekle_zalostna_nohti_rdeci_cop_micna.jpg

Pred vami je naloga, a ko se je lotite, se zadeve ne odvijajo po načrtih. Kaj storite tedaj, ko vam ne gre najbolje? Vztrajate in se trudite po svojih najboljših močeh, ali hitro vržete puško v koruzo ter obupate? Če ste rojeni v katerem od sledečih astroloških znakov, po pisanju Your Tanga niste najbolj vztrajni. Kdo prehitro pomaha z belo zastavico?

Riba

Ribe hitro obupajo. Zakaj? Ker so preveč občutljive in po naravi pesimistične. Namesto, da bi se borile za svoje cilje se raje vprašajo, zakaj še vztrajati, če jim tako ali tako ne bo uspelo?

Ne glede na to, s čim se ukvarjajo: z umetniškim projektom, zadolžitvijo na delu ali opravilom doma, v kolikor v določenem trenutku spoznajo, da se zadeve ne odvijajo najbolje, hitro vržejo puško v koruzo ter se lotijo nečesa novega.

In tako znova in znova. Kajti one nočejo nečesa opraviti povprečno ali celo slabo. One hočejo v očeh drugih blesteti. Če imajo občutek, da končni izid drugih ne bo očaral, se raje soočijo z novim izzivom.

Tehtnica

Tehtnice imajo nekoliko težav z vero vase. Kadar so soočene s težkim izzivom, je njihova prva misel vdaja. Podobno kot ribe, hočejo tudi one blesteti in izstopati iz povprečja. Če se jim torej zadeva ne zdi preveč obetavna, raje, kot da bi se trudile še naprej, odnehajo.

Saj ne, da se za pomembne stvari niso pripravljene boriti, a če se soočajo z nečim, kar ni življenjskega pomena, najbrž ne bodo vztrajale do cilja.

Dvojček

Dvojčki prehitro obupajo iz enega in edinega razloga: zadeve jih hitro začnejo dolgočasiti in tedaj poiščejo nov izziv. Nekaj, kar bo bolj zanimivo. Morda se bodo k prvotnemu projektu vrnili enkrat v prihodnosti, a če si zaželijo spremembe, ne bodo pomišljali ter bodo zadevo, s katero se trenutno okvarjajo, potisnili v kot.

Težava je v tem, da se jim nedokončani projekti sčasoma zdijo vse manj zanimivi in ideja, da bi se znova spopadli z njimi, vse manj mamljiva. Tako za seboj puščajo veliko nedokončanega.

Rak

Tudi raki so po naravi pesimisti in kadar zadeve ne tečejo kot po maslu, vse prehitro dvignejo roke. Vsako težavo, ki se na poti do njihovega cilja poraja, jemljejo kot osebni poraz, ki jih pripravi do tega, da preprosto obupajo in si tako ne dovolijo dokazati, da v resnici zmorejo več.

Prav tako sebe zlahka prepričajo, da tisto, kar jim povzroča težave, v resnici ni tako pomembno, da bi se bilo vredno še naprej truditi. Končni rezultat zato največkrat ni dokončan projekt, temveč mahanje z belo zastavico.

Strelec

Pride čas, ko strelci zaradi svoje nepotrpežljivosti preprosto vržejo puško v koruzo. Kadar se zadeve ne odvijajo dovolj hitro in ne njim po volji, brez težav skočijo na nov projekt, ki ga bo po njihovih predvidevanjih lažje dokončati. Raje se veselijo nekaj osvojenih bitk, kot bi uživali v njim na kožo pisanem razpletu vojne.

Večkrat se jim zazdi, da bi nekdo drug bolje opravil njihovo nalogo in jo zato preprosto izpustijo iz rok. Zakaj ne pustiti nekomu dokončati projekta, ki ga sami ne zmorejo? Kadar menijo, da nekaj ni v njihovih močeh, raje obupajo, kot vztrajajo. Čeprav bi z malo truda nedvomno lahko bili zmagovalci.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: pet najbolj vzvišenih astroloških znakov ali pa Horoskop: To vas, glede na vaš znak, najhitreje spravi ob živce

Priporočamo tudi: Poglejte svoj mezinec in razberite vaš značaj


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)