Horoskop: 6 najbolj nerodnih astroloških znamenj

Nekaterim se nesreče in nezgode dogajajo pogosteje kot drugim.

15.11.2018 ob 10:01

zenska_razbit_kozarec.jpg

Menite, da vas pogosto spremlja smola? Da vam stvari kot za stavo padajo iz rok, se v trgovini nehote v nekoga zaletite, vsebina skodelice kave pa večkrat konča na vaših hlačah? Torej morate priznati, da ste malo nespretni ali, če hočete, nerodni. In kot piše Your Tango, najbrž rojeni v katerem od sledečih astroloških znakov.

Strelec

Vi niste varni nikjer. Pred sabo. Kjerkoli se pojavite, prostor postane prizorišče nesreče. Zlasti je nevarna kuhinja. Z vsemi noži, ponvami in vrelimi jedmi. Samo pomislite, kolikokrat ste že iskali obliž ali mrzle obkladke. Tudi v kopalnici ni nič bolje. Med prhanjem šampon praviloma konča v vaših očeh in velikokrat se zgodi, da vam zdrsne na vlažnih površinah. Potem je tu še dnevna soba. Enkrat ne greste mimo mizice, ne da bi se zaleteli vanjo. Vse te nezgode so največkrat posledica vaše naglice.

Ne znate se gibati počasi in zato v očeh drugih (ter svojih) velikokrat izpadete nespretni ter nerodni.

Riba

Uboge ribe. Koliko energije porabite samo za opravičila tistim, v katere se zaletavate na ulici, v trgovini ali v pisarni? Ali ko po nesreči polomite pisalo, ki vam ga je posodila sodelavka. Bolj, kot se trudite biti previdni in pozorni, večkrat se vam dogajajo takšne in podobne nevšečnosti.

Vaša družina in prijatelji se dobro zavedajo te vaše šibke točke in zato tedaj, ko so v družbi z vami ukrepajo preventivno ter iz dosega vaših rok, nog, glave in zadnjice umikajo dragocenosti, ki bi lahko tedaj, ko greste mimo, razbite pristale na tleh. Zaradi svoje nerodnosti vam je tako neprijetno, da včasih najraje sploh ne bi vstali iz postelje. A verjemite, v očeh tistih, ki vas imajo radi, ste prav zato tako simpatični.

Rak

Raki niste fizično, temveč čustveno nespretni. Velikokrat ob povsem neprimernih priložnostih poveste preveč, ter sebe in druge spravljate v zadrego. Ljudje vam radi zaupajo, vi pa njihove stiske nehote trosite kot semena po polju. Ali zinete kaj neprimernega o bivšem vaše prijateljice ter znova prebudite njena temna čustva.

Saj ne, da bi hoteli z besedami namenoma koga užaliti, a neprimerne izjave kar poletijo iz vaših ust. Kariera diplomata bi za vas nedvomno bila povsem zgrešena izbira.

Dvojček

Kako obožujete pripovedovanje dobrih zgodb. Zlasti, kadar vas posluša cela množica. Težava je v tem, da vi ne govorite samo z usti, temveč s celim telesom. Ko nekaj zavzeto pripovedujete, krilite z rokami in se obračate kot vrtavka ter mimogrede trčite ob nekoga, ki ob vas stoji s spolnim kozarcem rdečega vina.

Morda bi morali razmisliti o tem, da bi nekoliko ublažili svoje kretnje, zlasti, kadar ste na javnem mestu obdani s pisano množico ljudi, ki vas sploh ne poznajo. Kajti tisti, ki vas, vedno, kadar vas povabijo, pijačo postrežejo v cenenih kozarcih in oblečejo oblačila, ki jih lahko perejo pri visokih temperaturah.

Devica

Verjamete, da je najboljši vtis mogoče doseči s ponosno dvignjeno glavo, a ko strumno korakate s pogledom, uprtim naprej, spregledate opozorilo, da so tla mokra. Tudi prenašanje polnega kozarca od pulta do mize za vas predstavlja velik izziv in v strahu se sprašujete, kako brezhibno opraviti nalogo. In bolj, kot se trudite, hitreje se zgodi nesreča.

Veste, da ste po naravi nerodni in čeprav bi, kadar bi uspeli iz kuhinje v dnevno sobo prinesti pladenj polnih kozarcev, to dojemali kot osebno zmago, je bolje, da se takšnim in podobnim nalogam izogibate. Saj vendar nočete razbiti celega kompleta kristalnih čaš.

Tehtnica

Vaše nezgode so vir najboljši zgodb: se spomnite, kako ste se spotaknili na valeti in polili šampanjec med zdravico na poroki? Ste preživeli kakšen rojstni dan brez zdrsov, padcev in neskončnih madežev?

Ste kot mačka: kadar ste zraven, se na mizi prevračajo kozarci, podirajo vaze s cvetjem in po tleh padajo krožniki. A takšni pač ste in tisti, ki vas dobro poznajo, vam tega ne zamerijo. Četudi si še tako želite, da ga enkrat vendarle ne bi polomili, vam to domala nikoli ne uspe. In znova je tu zabavna zgodbica o tem, kako se vam je na plesu strgala obleka ali zlomila peta.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: 5 najbolj nervoznih astroloških znamenj ali pa 4 znamenja, ki ne verjamejo v horoskop

Priporočamo tudi: Horoskop: 5 znakov, ki jih najpogosteje mika, da kršijo zakon


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)