Horoskop: 6 znakov, ki pustijo najboljši prvi vtis

Prvi vtis je pomemben in rojeni v nekaterih astroloških znakih vedo, kako pustiti najboljšega.

18.12.2018 ob 5:29

odlocna_punca.jpg

Ne glede na to, ali gre za iskanje službe, sorodne duše, prijateljev, vtis, ki ga pustimo tedaj, ko nekomu prvič sežemo v roke ali pogledamo v oči, je pomemben. In nekateri z njim vedno očarajo. Ti so, kot piše Your Tango, najpogosteje rojeni v sledečih astroloških znakih.

Lev

Levi znajo očarati na prvo žogo. Za dober prvi vtis, poskrbijo z oblačili, pričesko, s svojim nastopom in nalezljivim nasmehom na obrazu.

Oni nase pritegnejo pozornost in se vtisnejo v spomin, ne da bi se zato pretirano trudili. Takšni so po naravi. Šarmantni, topli, urejeni in zato vselej lepo sprejeti.


Oven

Živahni in entuziastični ovni s svojo neizmerno energijo ob prvem stiku očarajo vsakega. En od dejavnikov njihovega odličnega prvega vtisa je govorica telesa: zgovorne, a nevsiljive, prisrčne, a ne nadležne kretnje ter mimika obraza so tisti, ki vsakogar prepričajo, da ima opravka s pozitivno, energično osebo, ki jo je vredno zadržati v življenju.


Strelec

Strelci se nikoli ne pretvarjajo. Če jim je nekdo ali nekaj všeč, to pokažejo. Prav tako tudi, kadar nečesa ne marajo. Oni so pristni, samosvoji, posebni in zato lepo sprejeti, saj dobro vedo, kako izraziti tisto, kar jim leži na duši.

Hkrati so izjemni poslušalci, premorejo široko znanje in se zato brez težav vključijo v vsak pogovor, kar je za dober prvi vtis nedvomno še en plus.


Bik

Biki so prizemljeni, realni in z obema nogama trdno stojijo na tleh. Čeprav delujejo nekoliko resno in zadržano, znajo pustiti dober prvi vtis.

Kajti biki so vljudni in spoštljivi do vseh, s katerimi imajo opravka, hkrati verjamejo vase in v svoje sposobnosti, zato si že ob prvem stiku pridobijo veliko mero spoštovanja tudi od drugih.


Dvojček

Ti očarajo s svojo zgovornostjo, energičnostjo in prilagodljivostjo. Brez težav omrežijo vsakega, saj poskrbijo, da je v njihovi družbi vselej vsem prijetno. Ker premorejo široko srce, nikogar ne obsojajo zaradi drugačnega videza, izvora ali mišljenja.

V drugih znajo zbuditi zaupanje ter so zaradi resnicoljubnosti in odkritosti vselej lepo sprejeti ter cenjeni.


Škorpijon

Škorpijon ve, kako pustiti dober prvi vtis: s svojim videzom, s primernim izborom besed in z govorico telesa, ob kateri nikomur ni neprijetno. Vedno je dobro pripravljen na situacije, ki se mu obetajo, nikoli ni v zadregi, ima na zalogi prave teme pogovorov ter ob pravem trenutku pove šalo, ki razbije morebitno nelagodje.

Tudi pregovorna intuicija rojenih v tem znaku jim je v veliko pomoč, saj nagonsko vedo, s čim bodo nekoga očarali in nanj ustvarili najboljši prvi vtis.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Unsplash

Preberite še: Horoskop: V teh šestih astroloških znakih so rojeni najslabši šefi ali pa Horoskop: Trije znaki, ki ne marajo praznikov

Priporočamo tudi: Horoskop: 5 najbolj odločnih, pogumnih in neustrašnih astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)