Horoskop: 6 astro znakov, ki ne znajo reči ne

So ljudje, ki so vedno in povsod vsem na voljo, s čimer pa največ škode delajo sebi.

27.1.2019 ob 5:07

zamisljena_mlada-zenska_na_postelji.jpg

Obstajajo ljudje, ki ne znajo reči ne. Vsakomur so pripravljeni pomagati, vedno so vsem na voljo, so prijazni, zanesljivi, ustrežljivi in še bi lahko naštevali. Nič slabega v očeh drugih. A prav to so posamezniki, ki so zato, ker ne znajo ali nočejo reči ne, pod velikim stresom in s tem, ko želijo pomagati vsem, ki jih za to prosijo, velikokrat pozabijo nase.

Kar v končni fazi ni tako dobro. Včasih je treba postaviti meje ter reči ne in rojeni v določenih znamenjih bi to morali čimprej spoznati. V njihov prid. Kateri so tisti, ki praviloma tega ne znajo? Odgovore ima Your Tango.

Oven

Ovni želijo ugajati. Oni nočejo nikogar razočarati. Oni hočejo biti v očeh drugih najboljši. In zato vedno ugodijo vsem ter vedno rečejo da. Zanje je da čudovita beseda in že sama misel na to, da bi prošnjo ali željo nekoga morali zavrniti, v njih zbudi fizično bolečino. Kajti ne prenesejo, da jih kdo ne bi maral. In zato vedno prikimajo vsaki prošnji, čeprav zaradi tega trpi njihovo delo ali lastno počutje.


Kozorog

Za ambicioznega kozoroga je pomembno le, da je delo opravljeno. Zato nase brez težav prevzema zadolžitve drugih, nesebično pomaga in nikoli ne reče ne. Kajti tudi na takšen način dokazuje, kako močan in vsemogočen je.

Ne bi bil zanj poraz, porazov pa kozorog ne prenese. Kaj potem, če bo zato, ker bo prevzel še naloge sodelavca, delal pozno v noč. Kot rečeno, pomembno je le, da se projekt pravočasno konča in da ima on pri tem največ zaslug.


Rak

Raki ne morejo reči ne, ker v to besedo ne verjamejo. Oni resnično mislijo, da lahko vsakomur pomagajo, mu stojijo ob strani, predvsem pa nikogar nočejo razočarati.

Ne glede na to, kaj boste prosili raka, on vam bo ustregel. Brez negodovanja in tarnanja. Ker on hoče in ker on mora pomagati.


Riba

Prijateljsko znamenje hrepeni po potrditvah drugih. En od načinov, kako v očeh drugih zrasti ter postati pomemben je tudi dejstvo, da nikogar nikoli ne zavrnejo.

Ribe velikokrat gredo preko sebe, samo da pomagajo. To je preprosto v njihovi naravi, kjer nedvomno ni prostora za besedico ne.


Tehtnica

Tudi rojeni v tem znamenju hočejo ugajati drugim in v želji po lepšem svetu, kjer bi prevladovali razumevanje, sloga in ljubezen, nikoli ne rečejo ne.

Ne glede na to, kdo in kaj jih prosi, vselej so pripravljene spustiti vse iz rok in prispevati svoj delež k uspehu ali dobremu počutju nekoga, ki se s prošnjo ali zahtevo obrne nanje.


Lev

Lev ne reče ne. Ker ve da bo, če bo drugim na voljo, deležen večje pozornosti in glasnejših slavospevov. On rad pomaga, a njegova pomoč ima vedno skrito ozadje: vzpon v očeh drugih. S tem dokazuje svojo veličino, ki  je pri njemu vedno na prvem mestu.

Zato bo njegov odgovor vedno da, da, da. Ne glede na to, kolikokrat ga boste vprašali za uslugo ali prosili za pomoč.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še, kakšna je ljubezenska zveza z: rakom, tehtnicovodnarjemovnomškorpijonomstrelcemlevomribakomkozorogomdvojčkom ali pa kako ljubosumna so posamezna znamenja

Priporočamo tudi: Horoskop: najboljše pri seksu z vsakim znamenjem


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)