Horoskop: katera znamenja najtežje in katera najlažje ljubijo

Nekateri brez težav podarijo srce in sprejmejo čustva sočloveka, pri drugih gre malo težje, kar je odvisno tudi od tega, v katerem znaku je nekdo rojen.

2.4.2019 ob 3:56

par_hribi_romantika.jpg

Ljubiti in biti ljubljen je želja domala vsakega, a vsem se ne izpolni zlahka. Neredko tudi po lastni krivdi, kajti vsi ne podarijo prav hitro srca, se težko zaljubijo in težko sprejemajo čustva nekoga, ki jim je sicer drag. Dejstvo je, da je to povezano tudi z datumom rojstva. Kako, so pojasnili na portalu Thought catalog, kjer so nanizali lestvico astroloških znamenj od tistih, ki najtežje, do onih, ki najlažje ljubijo.

12 Devica

Devica si s svojim značajem na poti do ljubezni postavlja veliko ovir. Ona k vsakemu odnosu pristopa analitično, se spušča v detajle, ki jih drugi sploh ne opazijo in hitreje, kot tisto, kar govori morebitnemu partnerju v prid najde ono, kar jo moti. Je že tako, da pričakuje popolnost in se ne pusti prepričati, da je ta nedosegljiv ideal.

Le stežka nekoga pusti blizu, je stroga, zadržana, hladna in težko je prebiti zidove, ki jo obdajajo. Skratka: devica težko ljubi in težko sprejema ljubezen.


11 Škorpijon

On je znan po tem, da še sam velikokrat ne ve, kaj bi rad. Je človek skrajnosti, se vedno giblje od hladnega do vročega ter je v resnici težko presoditi, kaj se v danem trenutku plete v njegovem srcu in možganih.

Poleg tega je ljubosumen in posesiven, kar nedvomno ne govori kvalitetni zvezi v prid. Roko na srce, dokler škorpijon ne dozori (kdaj se bo to zgodilo, nihče ne ve), preprosto ni pripravljen na zvezo. Pa še tedaj se zaradi njegovega skrivnostnega značaja kaj rado zatakne.


10 Strelec

Nedvomno najbolj impulzivno, spontano znamenje. Res je, da je prav zato zveza z njim lahko še kako zanimiva, a je tudi zelo naporna. Kajti on mora biti vselej v gibanju, noče ustaljenega življenja in odstopa od družbenih pričakovanj.

Danes je tu, jutri kdo ve, kje se bo zbudil, vedno sanja o novih dogodivščinah, snuje nove avanture in nanj se je res težko zanašati. Le nekdo, ki je po naravi takšen kot on sam, lahko z njim osnuje trajen odnos, saj prav zaradi svoje dinamičnosti vanj vnaša nemalo zmede in kaosa. S tem pa se ne zmore spopadati vsak.


9 Vodnar

Po naravi so vodnarji vase zaprti ljudje, ki cenijo zasebnost. Le težko zaupajo drugim in le težko nekoga spustijo blizu. To je preprosto del njihove narave.

Tisti, ki je z nekom, ki je po horoskopu vodnar, mora razumeti in spoštovati ta vidik osebnosti, mu pustiti čas in prostor, v katerega se lahko umakne, kar pa ni vedno lahko in neredki obupajo, preden bi vodnarju lahko dokazali, da jim lahko zaupa in da so vredni njegove ljubezni.


8 Kozorog

Kozorog je poosebljena praktičnost, marljivost in učinkovitost. Je izjemno zanesljiv in med sodelavci ter nadrejenimi zelo priljubljen. Kaj rado pa se zatakne v intimnem odnosu, saj tudi nanj prevečkrat gleda skozi oči poslovneža.

V resnici si nihče ne želi, da bi bil v ljubezni ocenjen skozi prizmo izgube in dobička ter da bi bila njegova vrednost skrčena zgolj na dejanja, ki govorijo blagostanju v prid. Ljubezen vendarle nima cene.


7 Dvojček

Dvojčki slovijo po svoji neodločnosti in pretirani čustvenosti. Res je sicer, da nimajo težav s komunikacijo, da zlahka osvojijo in očarajo, a ko gre za trajnejši odnos, jim kaj rado spodleti. Ne zato, ker ne bi znali ljubiti, temveč zato, ker se hitro naveličajo, začno dolgočasiti in zato pobegnejo iz zveze, ki jim ne prinaša več tistega, kar so pričakovali.

Poleg tega so zelo ranljivi, hitro užaljeni ter prizadeti. In nekdo, ki je z njimi, mora paziti na svoje besede. To pa ni vedno mogoče.


6 Lev

Lev je dinamično in očarljivo znamenje. Na moč neodvisno, samozavestno in prepričano vase. Tisti, ki je z njim v razmerju, se mora teh njegovih lastnosti dobro zavedati in jih sprejeti. Kajti lev ni z nekom zato, ker ga potrebuje, temveč zato, ker si tega želi. A njegov očarljiv značaj je tisti, ki vsakogar privlači in zato ni presenetljivo, da je leva lahko ljubiti in ga imajo vsi radi.


5 Oven

Rojeni v prvem znamenju zodiaka so aktivni, strastni posamezniki, ki znajo življenjskega sopotnika postaviti v središče njihovega sveta. Zanj so pripravljeni storiti vse. So njegov podpornik in navijač, njegova rama za tolažbo in njegova najboljša zabava. Oven se sočloveku vedno trudi dati tisto, kar si želi. In le kdo ne bi zmogel ljubiti takšnega človeka?


4 Bik

Med astrološkimi znaki ni bolj zvestega in predanega, kot je bik. Kadar on ljubi, ljubi z vsem srcem, tega ne skriva in v sočloveku nikoli ne zbuja dvoma. Vse v razmerju z njim je jasno in odkrito, vse je čisto kot beli dan, igra na odprte karte in vso energijo vlaga v odnos. Ljubezen z bikom je prav zato nekaj lepega in posebnega.


3 Tehtnica

Tehtnica se vselej trudi vse očarati ter poskrbeti za srečo vseh, ki jih ima rada. Ona bi podirala gore, da bi le ustregla tistemu, ki ga ljubi. In zlahka ji je vračati ljubezen, saj s svojim očarljivim, ne konfliktnim značajem vsakogar prepriča, da je samo središče njenega vesolja.


2 Riba

Čustvene ribe so med najbolj srčnimi znamenji zodiaka. Premorejo globoka, pristna čustva, ki jih znajo izražati na njim lasten način. Brez težav povedo, kaj potrebujejo in brez težav zagotavljajo tisto, kar potrebuje nekdo, ki jim je ukradel srce.

Zanj so pripravljene storiti vse in še več. Ljubezen z ribo je nedvomno življenjska izkušnja, ki za vedno ostane zapisana globoko v srcu.


1 Rak

Skrbni rak ljubi brezpogojno in predano. Je odpustljiv in potrpežljiv, nanj se je vedno mogoče zanesti in je vselej pripravljen priskočiti na pomoč ter poskrbeti za popolno ugodje nekoga, ki ga ceni, ljubi ter spoštuje.

Rak je utelešenje prave ljubezni in pokazatelj tega, kako naj bi se partnerja v zvezi drug do drugega obnašala.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: Hrepeniš po trdni zvezi? 3 znaki ki so pisani na kožo tvojemu znamenju ali pa Horoskop: najboljše pri seksu z vsakim znamenjem

Priporočamo tudi: Mariah Dolenc, Američanka v Sloveniji: "Vedno se mi je zdelo smešno, kako vas skrbi, da bi gostje domov odšli lačni"


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)