Deset zvezdnic iskreno o svojih dojkah

Kaj jim pomenijo so povedale tiste z velikim in one z bolj skromnim oprsjem.

15.1.2018 ob 1:05

kate_GettyImages-482054965.jpg

Dojke so od nekdaj predmet poželenja, magnet za poglede in tema debat. Običajno moških, tokrat pa so o svojem oprsju spregovorile zvezdnice. Njihove duhovite, iskrene in navdihujoče izjave so zbrali pri Cosmopolitanu.

Kim Kardashian

"Vedno je v središču moja zadnjica, soprog Kanye West pa je prepričan, da dojke niso deležne takšne pozornosti, kot si jo zaslužijo. Sedaj to vem in cenim svoje telo, v najstniških letih pa sem si velikokrat želela, da bi moje prsi že končno prenehale rasti."

Katy Perry

"Kot najstnica sem nekoč na hrbtu ležala v postelji, gledala proti stopalom in boga prosila, naj mi nameni tako velike dojke, da ne bom videla stopal, ko bom ležala. Očitno me je uslišal, nisem pa predvidela, da se bodo s časoma pomaknile proti pazduham."

Christina Hendricks

"Z leti sem spoznala, da je treba slaviti tisto, kar nam je dala mati narava. Nekdaj tega nisem znala. Zaradi večjih dojk sem imela vedno težave z oblačili, a s časoma sem jih vzljubila. Bizarno se mi zdi, da me včasih ljudje sprašujejo, ali so moje dojke prave ali umetne. Več kot očitno je, da so prave. Na pogled in na dotik."

Kate Upton

"Vsak dan si želim, da bi imela manjše dojke, saj rada nosim tope brez modrčka in bikini kopalke. Če bi le obstajal gumbek, da bi jih zmanjšala…"

Amanda Seyfried

"Pred kratkim sem videla svojo fotografijo, na kateri sem bila stara 19 let in sem imela veliko večje dojke. Tedaj sem nosila košarice D, sedaj nosim C, saj sem izgubila dokajšno števlo kilogramov. Pomislila sem: zakaj sem bila tako stroga do sebe?"

sofia_GettyImages-133573964.jpg

Sofia Vergara

"Priznam, moj dekolte mi je odprl veliko vrat. A vendar zavidam Gisele, ki lahko nosi ozke tope, pod njimi pa nima modrčka. Seveda sem preverila, kako bi to bilo videti na meni. Izgledala sem bila kot debela ali noseča striptizeta."

 Salma Hayek

"V razredu sem bila najbolj drobna in pri mnogih dekletih so začele rasti dojke, pri meni nič. Vsi v šoli so se norčevali iz mene, saj se bila bolj, kot dekletu, podobna fantu. V resnici sem prosila boga, naj mi nameni dekliške obline. Očitno me je uslišal."

Pamela Anderson

"Sama menim, da moje dojke niso nič posebnega, a na ekranu imajo izjemen učinek. Rekla bi, da sem jim lahko hvaležna za čudovito kariero. Priznam, da sem se zanašala zgolj nanje in nikoli me niso razočarale."

 Keira Knightley

"Nimam težav s tem, da se fotografiram zgoraj brez. Vendar pod pogojem, da se mojih dojk na fotografijah ne poveča. Pomembno je pošiljati v svet sporočilo, da je treba ceniti telo ne glede na to, kakšno je. «

Jennifer Love Hewitt

"Mislim, da bi jih morala zavarovati. Če bi mi nekdo rekel, da bi vsako mojo dojko zavaroval da dva in pol milijona dolarjev, bi ponudbo sprejela. Resnično verjamem, da sta skupaj vredni pet milijonov."

Avtorica: M. FL.
Foto: GettyImages


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)