Nasveti za opremo najetega stanovanja

Dekorativne blazine, preproge in blazine bodo stanovanju, čeprav je najeto, dale vaš osebni pečat.

2.10.2015 ob 12:30

shutterstock_149972807.jpg

Čeprav živite v najetem stanovanju, bi mu radi dali svoj pečat. A s čim nižjimi izdatki, saj boste nekoč vendarle ponosni lastnik svojega. Kako torej z malce denarja najetemu stanovanju vdihniti vaš ritem življenja?


Že slediš Mični na Facebooku?


Preberite si še:

Razmišljajte praktično. V vseh prostorih sledite enemu slogu in vse prostore odenite v paleto podobnih barv. Tako boste pohištvo lažje prestavljali iz enega v drug prostor: naslanjač, ki je trenutno v spalnici, se bo vklopil tudi v dnevno sobo, starinska omarica iz predprostora pa bo lahko našla mesto v kuhinji.

shutterstock_115051321.jpg

Slika namesto tapet. Velika slika na steni dnevne sobe vam bo prihranila pleskanje ali celo polaganje tapet. Privoščite si delo, za katero ste prepričani, da bo našlo mesto tudi v vašem stalnem domu. Če je umetniško delo za vas prevelik izdatek, lahko zgolj eno steno v središčnem prostoru odenete v fototapeto. Če jo boste obdali z okvirjem, boste ustvarili vtis, da imate v stanovanju umetniško fotografijo.

shutterstock_219804376.jpg

Okrasne blazine. Te vnesejo v prostor vedrino in osebni pridih. Kar je pri njih najboljše, je, da niso drage in jih lahko prestavljate iz prostora v prostor.

Učinkovite preproge. Še en pripomoček, ki je kot nalašč za urejanje doma. Izberete lahko takšnega, ki vam je resnično všeč in ga ob selitvi vzamete s seboj.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)