NAREDI SAMA: Velikonočna jajca malo drugače

Velikonočni čas je priložnost, da si date duška v kuhinji in postrezete jajca še kako drugače.

26.3.2016 ob 7:00

jajcanaslovka.jpg

To, da ljudje jemo z očmi, zagotovo drži. Jed najprej vidimo, šele nato jo okusimo. Prav zato je pomembno, da jajca na praznični mizi pritegnejo s svojo izvirno dekoracijo. Polnjena z različnimi nadevi in slastno okrašena, bodo že na pogled popestrila praznično pojedino.

Mična vam predstavlja dva načina priprave jajc.

  • Prvi način so ocvrta in polnjena jajca, ki s svojim okusom zadovoljijo tudi vegetarijance, ki so za velikonočne praznike velikokrat prikrajšani kulinaričnih užitkov.
  • Drugi način, jajčne mušnice, pa so prava paša za oči in jih zato obožujejo tudi otroci.

Oba načina priprave sta zelo hitra. V posnetku si oglejte recepturo in navodila za pripravo:


Avtorica: Petra Furlan

Foto in video: P. F.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)