Malenkosti, ki sodijo v vsak ženski dom

Prav malenkosti so tiste, ki stanovanje spremenijo v dom.

23.2.2016 ob 2:00

shutterstock_49601947.jpg

V gomili nepotrebnih stvari, ki jih kopičite v svojem stanovanju, pogosto pozabite na tiste, ki vsako bivališče spremenijo v dom. Poglejte malenkosti, ki v nobenem stanovanju ne smejo manjkati. Kajti ne samo, da so praktične, namenjene so predvsem dobremu počutju in ugodju ter zagotavljajo osebni pečat.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

shutterstock_234865291.jpg

Dišeče sveče za kopalnico. Ko pride trenutek, ko si vzamete čas samo zase in se želite znebiti nakopičenega stresa, je idealna priložnost za toplo kopel ob dišečih svečah in prijetni glasbi.

Lepa posteljnina. En ali dva kompleta kvalitetne bombažne ali svilene posteljnine bi morala imeti prostor v spalnici vsake ženske, pa čeprav spi sama. Poiščite za vas pravo barvo ter material in uživajte v spancu.

shutterstock_118761499.jpg

Komplet krožnikov. Komplet enakih krožnikov ne stane veliko, veliko pa pomeni. Ni ga potrebno uporabljati vsak dan, naj bo namenjen za posebne priložnosti. Z njih pogostite prijatelje ali kar sami sebe.

Barvite stene. Bele stene so vedno moderne, a vsaj kakšen kotiček doma odenite v bolj živahne odtenke. Ne samo, da boste tako razgibali dom, prava izbira barve, denimo zelene ali svetlo modre, pomirja in zagotavlja dobro počutje.

shutterstock_225891334.jpg

Glamurozne okrasne blazine. Razkošni detajli, kot so okrasne blazine, imajo izjemne učinke. Ne samo, da služijo kot dekoracija, ob njih bo tudi počitek na kavču bolj udoben.

Dolge zavese. Le malo je stvari, ki lahko na takšen način oplemenitijo prostor, kot dolge razkošne zavese. Naj bodo v nežnih tonih. Z njimi boste dosegli spektakularen videz.

shutterstock_229961056.jpg

Lončnica ali šopek rož. Izberite najljubšo in če niste vešči vzgoje, takšno, ki ni zahtevna. Lončnice v prostor vnašajo domačnost, pridih narave, pogled nanje sprošča ter hkrati čistijo zrak. Če vas še vedno nismo prepričali, se odločite za šopek rož. Na cvetočih travnikih in vrtovih jih lahko naberete sami.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)