Detajli, ki manjkajo vašemu domu

Ko se vam zdi, da do popolnega domovanja manjka le še neka malenkost.

20.4.2015 ob 8:00

shutterstock_257966540.jpg

Se vam zdi vaše stanovanje domače? Čutite, da so dela zaključena, da nič ne manjka? Se vam zdi enkratno? Verjetno vsi odgovori niso pritrdilni, kajne? Najverjetneje bo razlog za nezadovoljstvo v tem, da domu manjka kakšen detajl.

Opazen črno bel vzorec. Če si želite hitro in enostavno dodati v prostor, katerikoli v stanovanju, nekaj dogajanja, rešitev poiščite v drznih črno belih vzorcih. Uporabite jih lahko na blazinah, slikah, vazah, krožnikih ali kot stenske nalepke.

shutterstock_149972807.jpg

Vzorec na vzorec in še en vzorec. Enostavne in prazne sobe so lahko za nekatere izjemno lepe in jim ravno zaradi minimalističnega opremljanja izpolnjujejo svoje norme estetike. Če pa sami v tem vidite dolgočasje, potem si privoščite vzorce. In to več njih, saj je združevanje različnih lahko pravi izziv pri notranjem opremljanju.

Naj visi. Veliki viseči elementi v domu bodo delovali izjemno drzno. Če si želite zelo popestriti velik prostor, si lahko omislite visečo mrežo ali pa stol, ki je odličen za sprostitev. Prostor poživijo tudi veliki lestenci, med dekorativnimi elementi pa so že nekaj časa popularne tudi viseče lutke, ki slonijo na steni.


Dostopni materiali na kul način. Neverjeten preobrat se zgodi, ko v eleganten in stilsko dovršen prostor vključimo cenovno dostopne materiale. Zabavno lovljenje harmonije z združevanjem materialov bo poživilo prostor.

Zabavni napisi. Uokvirjeni napisi, stenske nalepke ali z besedami obogatene tkanine so tudi ena izmed rešitev za popestritev prostora. Napisi bodo vašemu domu dodali humorni pridih. Z njimi lahko izrazite svoje mnenje ali smisel za humor.

shutterstock_159766892.jpg

Moda na ogled. Če imate radi modo, zbirate modne kose in jih občudujete v svoji omari, lahko kakšnemu od njih namenite mesto, kjer bo viden ves čas. Obešalnik z vašim najljubšim kosom bo združil vse ljubezni do dizajna.

Obarvana tla ali strop. Ko si želimo popestriti prostor se najprej spomnimo na to, da bi pobarvali stene. Resnično presenetljiv učinek pa boste dosegli če boste z živo barvo opremili tla ali pa strop.

Avtorica: Daša Mavrič

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)