Feng šuj trik za srečo

Poskusite, izgubili ne boste ničesar.

19.8.2016 ob 8:15

sreca.jpg

Feng šuj filozofija je glede prostora pod posteljo povsem jasna: tam ne bi smelo biti (skoraj) ničesar. Ta prostor naj bi bil prazen, le tako namreč lahko nemoteno tečejo energije in se telo se med spanjem povsem prečisti.

Nam že sledite na Facebooku

Najbrž ste se že vprašali, zakaj torej pravimo skoraj. Odgovor je sledeč: obstaja izjema. In sicer predmet, ki ga lahko umestite pod posteljo. To je pa tako imenovana škatla z bogastvom.

Izberite kvalitetno leseno škatlo, okrašeno z okrasnimi kamenčki ali srebrnimi detajli, dobrodošel je njen pokrov, ni pa obvezen.

Škatla je lahko tudi keramična ali iz katerega drugega naravnega materiala, pokrov pa ji zagotavlja stabilno energijo.

Kaj postaviti vanjo?

Njena vsebina naj bo povezana s tistim, kar si želite v življenju doseči. Določeni predmeti namreč vplivajo na izpolnitev specifičnih želja. Če si nadejate uspeha na finančnem področju, v škatlo položite malce drobiža, zlatih predmetov (nakit) in nekaj kristalov.

V kolikor potrebujete pomoč na ljubezenskem področju, škatlo napolnite z naravnimi vonji: položite vanjo eterična olja vrtnice in jasmina, dišeče kreme ter dišeče sveče, k zdravju vam bodo pomagale dišavnice ter posušene zdravilne rastline.

Po zagotovilih te kitajske filozofije, boste kmalu, ko boste pod postelji položili škatlo, začutili močan val energije, ki vam bo pomagal pri izpolnitvi želja.

Pomembno je še, da je škatla pod posteljo čim bližje mestu, kjer je med spanjem vaš popek in da njeno vsebino vsake tri mesece osvežite, oziroma zamenjate z novo.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)