Feng šuj pripomoček, ki med spanjem poskrbi za vašo srečo

Pod posteljo ne bi smeli imeti ničesar, razen ene izjeme.

4.3.2017 ob 6:10

postelja_pexels-photo-57826.jpeg

Na splošno velja, da bi moral biti prostor pod posteljo čist in odprt, prav takšen namreč omogoča nemoten pretok energij, s katerimi se ponoči napaja telo. Kopica predmetov, ki jih imate pod posteljo morda tudi sami, torej ne koristi spancu, ne počutju in ne sreči.

Več uporabnih namigov vas čaka na Facebooku 

Zlasti na energije in srečo slabo vplivajo predmeti, ki so povezani s slabimi spomini. Skrajni čas bi torej bil, da shrambo pod posteljo počistite, tja pa položite samo en predmet: škatlo z bogastvom.

Ta pripomoček vam bo pomagal do boljšega spanca in kar je še bolje, do izpolnitve želja, uresničitve ciljev ter izpolnitve namer.

PREBERITE še // Feng šuj nasveti za prijetno spalnico

Kakšna škatla

Kvaliteta škatle je pomembna. Naj bo čvrsta, s prilegajočim se pokrovom, ki predstavlja stabilno energijo. Najboljši material je les. Ta prinaša energijo rasti in napredka na vsa področja življenja. Kovinska škatla v barvi zlata ali srebra bo vplivala na obilje, steklena bo zagotovila jasnejši pogled v prihodnost in lažje načrtovanje, pletena bo dobrodošla za vse, ki si želijo več gibčnosti in prilagodljivosti, keramična za one, ki bi v svojem življenu radi več pozornosti in nege.

Kaj vanjo položiti

Preden izberete predmete, ki jih boste položili vanjo, se zamislite nad svojimi življenjskimi clji in željami. Osredotočite se na področje, za katerega menite, da bi ga morali izboljšati. Če bi radi okrepili bogastvo ali povečali zaslužek, v škatlo položite kovance ali nakit, v kolikor želite pritegniti ljubezen, naravne dišave, kreme in olja. Do boljšega zdravja vam bodo pomagale posušene zdravilne rastline, tudi zelišča in dišavnice.

Vsebino lahko tudi kombinirate, a ne pretiravajte s pestrostjo škatle. Bolje bo, da se najprej posvetite enemu in nato drugemu področju.

Kam jo postaviti

Energijski vpliv boste začutili ne glede na to, kam boste postavili škatlo, najboljše pa je mesto, ki je med spanjem tik pod vašim popkom. Tako se boste neposredno hranili z energijo škatle, kot se v maternici preko popkovine hrani fetus.

PREBERITE še // Pet malenkosti, ki v vaš dom prinašajo srečo

Vsake tri mesece škatlo preglejte in osvežite ter si do boljšega spanca in sreče pomagajte tudi s sledečimi feng šuj nasveti:

  • Pred počitkom prečistite misli. Na papir napišite vse, kar vas skrbi, žalosti oziroma bi lahko, če bi ostalo v vaših mislih, oviralo počitek.
  • Dopustite zraku, naj kroži. Najboljši način za to je odprto okno. Če ga morate iz kakršnegakoli razloga, denimo hrupa ali radovednih sosedov, zapirati, v spalnico namestite majhen ventilator, ki bo poskrbel, da zrak ne bo miroval.
  • Iz spalnice odnesite televizijo in ogledalo. Če se jima ne želite odpovedati, ju ponoči pokrijte.
  • Pomagajte si z elementi zemlje. To lahko storite že s keramično škatlo sreče. Če bo vaša steklena ali lesena, pa temeljni element feng šuja, ki prinaša mir, v spalnico vnesite drugače: z nežnimi zemeljskimi toni, keramičnimi elementi, kamni in kristali.

Avtorica: M. FL.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)