Feng šuj priporočilo: za štedilnik namestite ogledalo

Odsev hrane, ki jo na njem pripravljate, bo priklical blagostanje.

14.12.2016 ob 8:50

kuhinja_shutterstock_142274008.jpg

Morda se sliši neobičajno, a vendar drži, da je po načelih feng šuja za štedilnik primerno namestiti ogledalo. Če se vam zdi ideja zanimiva in vam je všeč, se torej gre v kuhinji z njim poigrati na ta način. In sicer iz dveh razlogov.

Nam že sledite na Facebooku?

Prvi razlog

Če je vaša kuhinja odprta in prostorna ali je štedilnik nasproti vrat, ki vanjo vodijo, boste v ogledalu med pripravljanjem obrokov vedno videli, kaj se za vami dogaja in tako boste povečali občutek varnosti, s tem pa tudi dobrega počutja.

Drugi razlog

Prav tako je štedilnik mesto, kjer pripravljate hrano ter zato simbolizira bogastvo in toplino. Odsev v ogledalu pa poveča blagostanje. Iz istega razloga feng šuj priporoča ogledalo nameščeno tako, da je v njem videti odsev mize, za katero obedujete. 

PREBERITE še // Feng šuj nasveti za prijetno spalnico

Naj bo čisto

Vendar pozor. Če se boste odločili za ta korak, poskrbite, da bo ogledalo res vedno brezhibno čisto. Le takšno bo namreč pripomoglo k energiji, ki bo zagotovila prijetne občutke in blagostanje. Umazano bo priklicalo slabe vibracije. 

PREBERITE še // Pet malenkosti, ki v vaš dom prinašajo srečo

Druge možnosti

Če  vam ideja o ogledalu za štedilnikom ni všeč, bi pa vseeno radi povečali pozitivno energijo, si pomagajte s katerokoli gladko podlago, v kateri je videti odsev: v pomoč vam bodo predmeti iz nerjavečega jekla, denimo odseven opekač za kruh, gladke keramične ploščice ali steklene obloge za stene, ki postajajo vse bolj priljubljen nadomestek ploščic. 

Najpomembnejše napotilo

Karkoli boste izbrali, pa vam mora biti všeč. Če se boste ob opremi počutili nelagodno in neprijetno, zagotovo na vas in na energije ne bo vplivala pozitivno.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)