Feng šuj: pet malenkosti, ki v vaš dom prinašajo nesrečo

Morda bi kaktuse zamenjali z drugimi lončnicami.

15.6.2016 ob 11:45

kaktus.jpg

Imate občutek, da se vas povsod drži smola? Ozrite se po svojem domu, morda se razlogi zanjo skrivajo prav v njem. Po feng šuju namreč obstajajo predmeti, ki so krivi za negativno energijo in s tem za slabo voljo, nervozo ter nesrečo. Poglejte, kateri so največji sovražniki vašega uspeha, veselja, razumevanja ter dobrega počutja.

Več koristnih nasvetov za urejanje doma najdete na Facebooku.

Ogledalo obrnjeno proti postelji

Ogledalo, ki je obrnjeno proti postelji, je morda krivo za težave v razmerju. Odsev spečega telesa v njem moti spanje. Rezultat tega je lahko zamajan odnos. Poleg tega velja, da ogledalo, ki je obrnjeno proti postelji, v razmerje simbolično pripelje tretjo osebo, zaradi česar se par lahko razide.

Bodičaste rastline

Ostri, bodeči predmeti v dom privabljajo negativno energijo in s tem nesrečo, zato nikakor niso primerna dekoracija. Enak vpliv na energije imajo tudi bodičaste rastline. In čeprav so kaktusi res preprosti za vzdrževanje, na srečo ne vplivajo najbolje.

Črna vrata

Barvo vhodnih vrat sicer gre prilagoditi strani neba, proti kateremu so obrnjena. Črna vrata so tako dobrodošla, če gledajo proti severu, drugače pa v dom prinašajo nesrečo.

slaba.jpg

Koledar na napačnem mestu

Koledar, obešen na vhodnih vratih, spominja na prehodnost in minljivost življenja. Poleg tega velja prepričanje, da negativno vpliva na življenjsko dobo stanovalcev.

Slika brodoloma

Ta predstavlja nemir in odseva negativno energijo, kar se nedvomno odraža v vedenju in počutju vseh, ki bivajo pod vašo streho.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)