Barve za kuhinje, ki bodo hit v 2017

Vpadljivo modra je samo eden od trendov z družabnih omrežij.

3.1.2017 ob 8:00

kuhinja_barve.jpg

Medtem ko je belina v kuhinji še vedno nezamenljiva, lahko po številnih objavah na družabnih omrežjih zasledimo, da prava vladarica kuhinj postaja morda barva. Na prvi pogled se to morda sliši sila nenavadno ali vsaj neobičajno, a ko boste pogledali spodnje fotografije z instagrama, si morda premislite in kuhinjo obnovite v novem, modrem trendu.

Temno modra

Pri uporabi temno modre ni treba, da zamenjate vsa vratca omaric, temveč se lahko, če vam je ta barva všeč, posvetite zgolj podrobnostim. Temno modra lepo dopoljuje različne stile, zlasti tiste modernejše in industrijske.

Sivkasto modra

Če niste ljubitelj klasične modre, vam bo morda všeč spodnja kuhinja v sivkastih tonih. Kombinirajte jo z belimi elementi in uspeh bo zagotovljen.

Turkizni dodatki

Turkizna kuhinja je morda zadnje, kar bi vam padlo na pamet, a kakšen dodatek v tej barvi bo kuhinjo kot celoto le še dopolnil in popestril njen videz. Če turkizno povezujete s kakšno peščeno plažo, pa vam bo sploh všeč, če jo boste vsako jutro ob srkanju kave gledali kar v svoji kuhinji.

Malo barve za velik učinek

Če bi radi kuhinjo preuredili, a drastičnih sprememb ne želite, zamenjajte le vrata. V spodnjem primeru so živo modre barve in zanimiva popestritev beline, ki vlada v kuhinji.

Rustikalne podrobnosti

Te vrste detajli se lahko dobro skladajo s sivkasto barvo, o čemer se lahko prepričate tudi na spodnji fotografiji.

V središču pozornosti so ploščice

Zakaj si ne bi namesto klasike omislili nenavadnih, barvitih ploščic, ob katerih bo veselje ustvarjati? Morda spodnji primer res ni za vsakogar, je pa dobra ideja za poživitev stene nad delovno površino v kuhinji.

Avtorica: Mo. S.
Foto: Shutterstock, instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)