Vpliv lune: 8. - 14. avgust: Dan, ko moramo upoštevati vremenske premike (Piše: Stane Padežnik)

Kako bo na nas vplivala luna.

7.8.2023 ob 5:40 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Vpliv lune: 8. - 14. avgust: Dan, ko moramo upoštevati vremenske premike (Piše: Stane Padežnik)

Torek, 8. avgust, zadnji krajec v biku ob 12.28

TOREK, 8. AVGUST

Energije zadnjega krajca v biku ob 12.28 bodo spodbudno vplivale na tiste, ki čutijo, da morajo skleniti dobre posle, podpisati delovno ali drugo pogodbo, pripraviti pravni akt, ustanoviti podjetje, odpreti poslovno dejavnost, zaprositi za odškodnino zaradi posledic neurja, nadaljevati obnovo zgradbe, oskrbo obdelovalnih površin, najeti ali kupiti nepremičnino.

Približevanje retrogradne Venere k Soncu v levu nas bo gnalo, da se bomo srečali z nekom, ki nam veliko pomeni.

SREDA, 9. AVGUST

Čeprav se bo Luna do prehoda v dvojčka ob 15.06 zadrževala na bikovem repu, ne bo tako šibko delovala na nas in na naravo. Ker bo prevajala hude energije zvezde stalnice Algol, bi to lahko spet kje povzročilo velike skrbi zaradi vremenskega opustošenja.

Dobra aspekta z Neptunom v ribah ter Plutonom v kozorogu bosta dobrodošla blažilca stresa, primerna za duhovne vaje, piknike, dejavnosti na vodi, taborjenje ter pripravljanje glasbenih točk za večerno prireditev.

ČETRTEK, 10. AVGUST

Izraz Luninega delovanja v dvojčkih bo izjemno močno žarčenje Merkurja v devici, ki bo povezovalo energije Marsa v devici z Jupitrovimi in Uranovimi v biku.

Pritiskalo bo na nas, na velike skupine otrok, mladostnikov, tabornikov, romarjev, športnikov, vzdrževalcev, monterjev, kmetovalcev, popotnikov, udeležencev izobraževanj, piscev, kopalcev in pri­pravljavcev predpisov, da bomo razvili svoje pozitivne ustvarjalne sile in naredili kaj koristnega.

PETEK, 11. AVGUST

Za občutljivejše in najbolj izpostavljene neugodnim vplivom bo dodaten udarec Lunino prečkanje »melišč« Marsovega grobega delovanja iz dvojčkov dopoldne in valov Neptunove nestabilnosti zvečer.

Potrebovali bi mir, sanjarjenje, branje zanimivih zgodb, primerno rekreacijo in ogledovanje izkopanin. Na srečo bo ljubeč aspekt z Venero pred kosilom vlival zmeren optimizem, da ljubimci ne bodo šli na skrajni rt po srečo. Zagotavljali jo bodo zaščiteni spolni odnosi, vendar ne pred očividci.

SOBOTA, 12. AVGUST

Medtem ko se bo retrogradna Venera povsem pri­bližala sožarčenju Sonca v levu in naznanjala odmevne dogodke, lahko potrese, festivale, velike poletne ljubezni in znatne prihodke marljivim turističnim delavcem, se bo Luna v raku povezovala s Saturnom v ribah ter Jupitrom v skrbi za morsko dopustovanje, družinsko ubranost, potovanje in urejanje varnega doma.

Z vrtenjem pedalov bomo krepili odpornost, težko pa preprečili padce, šoke, nateg mišic pri skrajnih obremenitvah.

NEDELJA, 13. AVGUST

Za marsikoga bo to pomemben dan, saj bo Venera v najtesnejšem razmerju s Soncem omogočala srečanje na najvišji ravni, slavje ob zmagi nad tekmeci ter odkrito izražanje ljubezni in spolne privlačno­sti.

Luna v raku se bo ob tem tvorno povezovala s štirimi planeti, Jupitrom, Uranom, Merkurjem in Marsom, ter nas vabila k sodelovanju pri počitniških dejavnostih, družabnih in spretnostnih igrah, na prireditvah, romanjih, planinskih taborih, pri verskih in drugih obredih.

PONEDELJEK, 14. AVGUST

Dan pred verskim praznikom bo Luna, ki bo ob 12.37 prešla iz raka v leva, vzpostavljala močne duhovne povezave z Neptunom v ribah, ob sočasni opoziciji s Plutonom v kozorogu, s tem pa številnim romarjem nalagala preizkušnje, ki ne bodo lahke.

Pričakovane vremenske in okoljske premike bomo morali upoštevati, preden bomo krenili na pot, saj bo na konfliktno razmerje Sonca z Uranom še dodatno pritiskala prihajajoča prazna luna v levu, ki se bo izpolnila v sredo ob 11.37.

Preberite še: Osem izjemnih vlog, ki jih je Leonardo DiCaprio zavrnil

Morda vas zanima tudi: Slovenka, ki je iz ljubiteljskega vrtnarjenja ustanovila znamko, ki navdušuje ljubitelje rož


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)