Tedenski horoskop od 1. - 7. avgusta: To znamenje se lahko veseli povišice (Piše: Stane Padežnik)

Preberite, kaj vam prinaša prvi teden avgusta 2023.

1.8.2023 ob 6:00 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 1. - 7. avgusta: To znamenje se lahko veseli povišice (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Ker se boste zavedali, da morate biti na sestanke in obveznosti, ki vas čakajo ob koncu poletja, dodobra pripravljeni, boste med dopustniške aktivnosti vse bolj vrivali premišljevanja, raziskovanja in pisanja osnutkov dokumentov. Vaši projekti so lahko tudi praktični, gradbeni in poslovno razvojni. Ob koncu tedna boste nekateri malo bolj zaslužili, vsi pa se veselili družbe posebno mikavne osebe, primerne za ljubezen.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Če vam do srede družba in okolje, kjer nameravate preživeti nekaj počitniških dni, ne bosta ustrezala, se podajte naprej in odkrili boste primernejše letovišče. Ker pa nikjer ne bo vse idealno, boste morali sprejeti, kar bo na voljo. Sčasoma se boste sprostili in se zabavali. Srečanja s simpatičnimi ljudmi iz sorodnega poklica bodo v vas vzbudila hrepenenje po ljubezni in občutku dragocenosti.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Močne Merkurjeve vibracije, ki bodo delovale na umski in telesni ravni, čutili pa jih boste tudi v odnosih z nekom, ki vas spolno privlači, bodo razvijale vaše spretnosti, ne pa tudi osredotočenosti na eno stvar. Da ste zaljubljeni, boste izdajali s svojim nemirom in prepirljivostjo. Obvladali ju boste s fizičnim delom, prostovoljstvom, sezonsko službo za ugodno plačilo in s športom. Pazite se poškodb in okužb.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Energije ščipa vas bodo napolnjevale s fizično, duhovno in spolno močjo, da boste zmogli hojo v strmine, dolgotrajne delovne in umske napore ter se pri­pravljali na prireditve, pri katerih bi radi sodelovali. Za daljše potovanje boste potrebovali veliko potrpežljivosti, ki pa vam je bo občasno primanjkovalo. To bo potrdil vaš partner. Če ne želite biti več sami, bo dobra volja najboljša vaba.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Napetosti v vas in v odnosih bodo zaradi vpliva ščipa trajale še do srede. Pričkanje zaradi denarja ali otrok vam ne bo polepšalo poletja. Svojo najboljšo plat boste zmogli pokazati v soboto in nedeljo, zato se takrat pojavljajte na krajih, kjer se bo dogajalo kaj zanimivega. Imeli bi lahko srečo pri igrah, spogledovanju s postavno osebo, pri sezonskem delu in predstavitvi svoje kreativnosti.      

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Do petka boste še bolj izrazito natančni, a tudi ne brez napak, saj vam bosta Merkur in Mars v devici pospeševala utrip, potrebo po hitrem gibanju, športnem tekmovanju. Zavarovani na gradbenem odru, lestvi ali v steni na gori bodite toliko časa, da pridete na varno, sicer se vam utegne zgoditi nesreča. Bister um boste znali uporabiti v partnerstvu ali pri izdelavi projekta, ki vam bo omogočil napredek v karieri.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Retrogradna Venera vas bo vodila v kraje in med ljudi, med katerimi ste se vedno dobro počutili. Vaš ugled se bo še okrepil, ko se boste ob koncu tedna dali prepoznati na prireditvi ali v medijih in se izkazali s čim humanim, z novo zgodbo, predstavitvijo nečesa vrhunskega, prenovljenih prostorov ali z uglednim ljubimcem. Z dobrimi poslovnimi ali drugimi rezultati si boste prislužili nagrado.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Udeležba na različnih taborih, tečajih, tekmovan­jih, seminarjih in pri delovnih projektih še ne bo mogla potešiti vaše radovednosti, želje po ustvarjanju in proučevanju ljudi in njihove kulture. Če bi se podali na pot čez puščavo ali sledili svilni poti, bi bili šele zadovoljni. S sopotnikom bi navezali več kot samo intelektualne vezi. Da bi čim dlje ohranili vitalnost, se starejši igrajte z mlajšimi in sodelujte pri gibalnih naporih.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Morali se boste podvizati, če bi radi dobili ugodno mesto na cilju svoje poti. Urnejšim od vas bo bolje kazalo pri večini aktivnosti, ki bi se jih želeli udeležiti. Da pa se ne bi počutili poražene, kar najbolje delujte v okvirih, ki jih poznate in kjer se lahko še bolj uveljavite. Tudi plačilo sčasoma ne bo več slabo. Projekt s partnerjem bo zastal, kar bo razlog za prepire ali razhod. Vendar ne boste dolgo sami.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Na počitnicah se ne zaplezajte v gorah, na avtocestnih odsekih ne zataknite v kolonah, s kolesom ali plovilom pa se ne pražite na žgočem soncu. Vse te in druge neprijetnosti lahko zelo slabo vplivajo na odnose z najbližjimi. V soboto in nedeljo vam bo veliko do skupnih aktivnosti z ljubim, a če bo bolehal, boste privezani nanj ali ga zapuščali v presledkih, tudi zato, da opravite plačano delo.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Vse, kar ste nameravali početi med dopustom in v poslu, zagotovo ne bo teklo po načrtih. Vaša vodilna planeta Saturn in Uran sta upočasnjena tudi zaradi retrogradnosti. Dobra stran tega je, da lahko odpravljate pomanjkljivosti pri sebi, v prostorih in okolici, na katere ste vezani. Uživajte v tistem, kar imate, pri tem pa še vedno pazite, da vam česa ne odnesejo zmikavti in neurje.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Povečana čustvena občutljivost zaradi ščipa bo primerna samo za umetniško ustvarjanje, ne pa za kakšne odločilne operativne posege, odnose v službi ali z drugimi na dopustu. Čeprav vašim pridelkom dobro kaže, jim lahko pretiravanje pri obdelavi ali pa neurje škodi v četrtek in petek. Vaše partnerstvo bo krhko in razmišljali boste, da bi se navezali še na koga.

Preberite še: Vpliv lune: 1. - 7. avgust: Na ta dan znova verjetnost neviht (Piše: Stane Padežnik)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)