Horoskop: Pet znakov, ki se jim avgusta obeta največ sreče (in kako jo najbolje izkoristiti)

Zvezde in planeti bodo avgusta 2023 posebej naklonjeni petim astrološkim znakom.

26.7.2023 ob 5:18 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet znakov, ki se jim avgusta obeta največ sreče (in kako jo najbolje izkoristiti)

S prihodom avgusta bodo zvezde določenim astrološkim znakom zelo naklonjene. Sreča se jim obeta na različnih področjih življenja, saj bodo obdani s pozitivno energijo, odpirale se jim bodo nove možnosti in priložnosti tako v poslovnem kot zasebnem življenju.

To so astrološki znaki, ki jim bo položaj planetov letošnjega avgusta prinesel veliko dobrega.

Oven

Poravnava planetov Jupitra in Marsa bo ovnom zagotovila zvrhano mero samozavesti in odločnosti, vse to jim bo odpiralo vrata na poti do ciljev.

Avgust 2023 bo zanje zato idealen zlasti z vidika kariernih dosežkov in osebnostne rasti.

Lev

Letošnjega avgusta bodo levi prav posebej močno zasijali. Deležni bodo podpore sonca in planeta ljubezni Venere, njihova ustvarjalnost bo cvetela.

V tem obdobju se bodo po zaslugi dogajanja na nebu najbolj osredotočali na izražanje svojih občutkov ter na vlaganje v odnose, zlasti v intimna razmerja.

Levi bodo letošnjega avgusta sijali še močneje, kot sicer. Foto: Anthony Mujica/Gettyimages

Tehtnica

Za tehtnice bo avgust 2023 mesec harmonije. Ugoden položaj Saturna bo v ospredje postavil njihove diplomatske spodobnosti in jim bo v življenje prinašal stabilnost.

Napoveduje se jim odličen čas za razmerje in odnose na poslovnem nivoju ter za karierno rast.

Strelec

Strelcem se obeta mesec avantur in doživetji. Poravnava Merkurja in Urana bo pozitivno vplivala na njihov intelekt, kar bo vodilo v razumevanje še nerazumljenega in v odkrivanje nečesa novega.

Obdobje bo idealno tudi za potovanja, tako v fizičnem kot v duhovnem smislu.  

Za strelce prihaja mesec avantur in potovanj. Foto: Hannes Eichinger/Gettyimages

Vodnar

Avgust 2023 bo za vodnarje čas sprememb. Konjunkcija Neptuna in Plutona bo prebudila njihove notranje potenciale in intuicije.

V tem času se bodo posvečali odkrivanju samih sebe. Odkritja jih bodo navdala z močjo, s katero bodo zlahka uresničevali svoje sanje.

Kako iz ugodnega obdobja izvleči kar največ?

Osebnostna rast: Z vidika osebne rasti in razvoja naj si rojeni v izpostavljenih znakih zastavijo jasne cilje in namere, gojijo naj dobre stare navade in osvojijo nove, ki jih bodo pripeljale do napredka in pozitivnih sprememb.

Kariera in finance: Vsem omenjenim znakom se na tem področju obeta uspeh, ki bo pogojen z določeno mero tveganja. Tisti, ki si bodo upali tvegati, si bodo zagotovili največ možnosti za izkoriščanje odličnih pogojev, ki jim jih bo zagotavljal mesec avgust.

Ljubezen in razmerje: Z vidika srčnih zadev bodo omenjena znamenja uživala v skladnih odnosih in tvorila še globlje čustvene vezi, vendar bo nujno negovati zvezo in odkrito izražati svoja čustva.

Izražanje čustev bo pogoj za skladno razmerje.

Zdravje in dobro počutje: Skrb za zdravje je vedno pomembno, prav v tem obdobju srečna znamenja ne smejo pozabiti nanj, kajti v času intenzivnega dogajanja je dobro psihično in fizično zdravje nepogrešljivo.

Redna vadba, uravnotežena prehrana, tehnike sproščanja, dober spanec, vsega tega kljub evforiji zaradi prijaznega vpliva zvezd in planetov ne gre ignorirati.

Povzeto po portalu the thought catalogs.com

Preberite še: Horoskop: Pet najbolj družabnih astroloških znakov

Morda vas zanima tudi: Horoskop zdravja 2023: Astrolog razkriva celoletni vpliv planetov na počutje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)