Nelaskavi horoskop: kdo je največji manipulator in kdo največja lenoba med znaki

Vsako astrološko znamenje ima tudi nekaj nelaskavih lastnosti.

18.6.2023 ob 6:59 | Foto: Dea Greez (naslovna)/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Nelaskavi horoskop: kdo je največji manipulator in kdo največja lenoba med znaki

Vsako astrološko znamenje ima poleg kvalitet tudi nekaj manj lepih lastnosti. Včasih se jih sploh ne zaveda, zavedajo pa se jih tisti, ki z njim prihajajo v stik. Katere so najslabše lastnosti astroloških znakov?

Oven

Ovni ste agresivni manipulatorji in tedaj, ko nekaj ni po vaše, uporabite vse taktike, da bi uveljavili svojo voljo. Od joka do kričanja in metanja vsega, kar vam pride pod roke.

Ste nestrpni, netaktični, glasni, obsedeni s seksom, čeprav zapeljevanje ni vaša močna točka, prav tako tudi ne opravičila za krivice, ki jih s svojim obnašanjem povzročate drugim.

Bik

Dolgočasni ste in leni. Cenite telesne užitke, od dobre hrane, pijače, seksa do poležavanja. Na drugi strani ste skopuški in za razvajanje drugih zlepa niste pripravljeni odpeti denarnice.

Vaša najljubša aktivnost je praznjenje hladilnika (toliko bolje, če ga polni nekdo drug) in pritoževanje, kadar se vam zdi, da imate naloženih preveč nalog.

Sprememb ne marate, ukalupljeni ste v svojo rutino ob tem še trmasti in mojstri pasivne agresije.

Dvojček

S svojim hitrim jezikom ste včasih res naporni. Vi se, ko začnete nekaj pripovedovati, sploh ne ustavite, nizate podrobnosti, ki nikogar ne zanimajo, drugim ne pustite do besede, če jo že dobijo, jih hitro prekinete.

Skratka ni vas vedno lahko poslušati in sprejemati vašega pogleda na svet, v katerem so pomembne zgolj vaše dogodivščine in težave.

Stiske drugih vas ne zanimajo, hitro menjate prijatelje in le težko se je zanašati na vas.

Rak

Največji občutljivci zodiaka. Vi jočete za vsako figo, hitro ste užaljeni, prepričani ste, da je vaša naloga skrbeti za druge, kadar ti vašega truda ne prepoznajo, ste razočarani in ne dojamete, da vaša skrbnost velikokrat bolj kot na to spominja na obsesivno nadzorovanje in pokroviteljstvo.

Seveda si vam tega nihče ne upa povedati, saj vsak ve, da bi vas s tem užalil in bi vam znova mogel brisati solze.

Lev

Prepričani ste, da se svet vrti le zaradi vas in okoli vas. Vi hočete vedno biti v središču pozornosti, stalno poudarjate svoje kvalitete, prepričani ste, da ste najboljši, najspodobnejši in najbolj vredni hvale.

S tem znate biti res naporni, sploh, ker vse, kar dobrega od prijateljev, družine in ostalih dobite, ne znate ceniti in ne pokažete nobene hvaležnosti.

Vi namreč verjamete, da so se drugi do vašega veličanstva tako pač primorani obnašati.

 Nicoleta Ionescu/Gettyimages

Devica

V sicer ostri konkurenci ste device osvojile nagrado najbolj dolgočasnega astrološkega znaka. Vi stalno nekaj prigovarjate, iščete dlako v jajcu, svetujete in težite k popolnosti, zato za okolico niste le dolgočasni, ste tudi zelo zelo naporni.

Vaša kritika vsega in vsakogar ne pripomore k vaši večji priljubljenosti, obsedeni ste s čistočo, zdravjem in to so domala edine teme, o katerih se pogovarjate. Ne, vi res niste nekdo, ki bi v družbi znal dvigniti razpoloženje.

Tehtnica

Tehtnice ste zelo naporne, vaše dramatiziranje, napihovanje težav in črnoglednost vsakega spravijo ob živce. Ob tem tudi niste najbolj marljivi, v življenju se najbolj zanašate na lepoto in šarm, ste leni, pričakujete, da bodo drugi plesali tako, kot igrate vi, sploh pa, da vam bodo stregli, kot bi bili kronana glava.

Če k temu dodamo še to, da z vsako odločitvijo oklevate v nedogled, je zagotovo dovolj lastnosti, zaradi katerih vas nekateri preprosto ne marajo.

Škorpijon

Zlobni manipulatorji, maščevalni ljubosumneži, mojstri spletk in intrig, ljubosumni posesivneži … in še bi lahko naštevali, a naj bo dovolj negativnih lastnosti rojenih v znamenju škorpijona.

Vi ste res naporni. V vaši družbi je mnogim neprijetno že zaradi vašega hladnega pogleda, besede in obnašanje so le še pika na i.

Strelec

Neodgovorni strelci živite z danes na jutri, ne obremenjujete se z ničimer, ravnate po svojih pravilih, obožujete lagodno življenje in izbirate poklice, včasih tudi dvomljivega slovesa, s katerimi lahko hitro in enostavno veliko zaslužite.

Na vas se ni mogoče zanašati, prijatelje velikokrat izkoriščate za lastno ugodje, ste otročji s prav takšnim smislom za humor, zase radi pravite, da ste intelektualci in filozofi, v resnici niste nič drugega kot brezdelneži in lenobe.

Kozorog

Trmasti skopuhi, ki so pripravljeni delu in višjemu zaslužku podrediti vse. Vaš cilj v življenju je zaslužiti čim več in zapraviti čim manj denarja, velikokrat varčujete pri povsem osnovnih zadevah in za marsikaj prikrajšate člane družine in prijatelje, čeprav na banki kopičite visoke zneske.

Do ljudi niste najbolj prijazni, ste hladni in dolgočasni, nimate veliko prijateljev in s tem se ne obremenjujete. Konec koncev ste rojeni samotar in v očeh drugih velikokrat čudak.

Vodnar

Sami nase gledate kot na humaniste in altruiste, v resnici je vaš en in edini cilj postati vodja. Tako bi lahko počeli vse, kar počnete najraje in služili velike denarje na račun šibkejših in vam podrejenih.

Velikokrat gradite svoj kult osebnosti, za katerim skrivate egoistične vzgibe ter za krinko pomoči drugim vodo speljujte ena svoj mlin.

Riba

Sanjači v svojem svetu. Zase ste prepričani, da ste pesniki in romantiki, sanjarite o nečem, kar sploh ni mogoče, se pritožujete nad vsakodnevnimi nalogami in ste prepričani, da so vsi proti vam.

Stežka se čez dan prebijete brez kapljice alkohola ali druge omame, s težavo ločujete domišljijo od resničnega sveta, neskončno odlašate z opravili in ste prepričani, da pravila, ki naj bi jih upoštevali vsi, za vas ne veljajo.

Jočete nad svojo usodo, le malo ali nič pa niste pripravljeni storiti, da bi jo spremenili. Če vam kdo to omeni, užaljeni pobegnete v svoj svet.

Povzeto po portalu 24.sata.hr

Preberite še: Slovanski horoskop: Spoznajte, kateri cvet ste in kaj to pomeni

Morda vas zanima tudi: Skriti pomeni potonik in trik, kako ohraniti njihove cvetove, da zdržijo dlje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)