Horoskop: Pet astroloških znakov z najmočnejšo intuicijo

Med astrološkimi znaki je pet takšnih, ki se lahko ponašajo z izjemnim šestim čutom.

18.5.2023 ob 6:00 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet astroloških znakov z najmočnejšo intuicijo

Intuicija, šesti čut, notranji glas, vseeno je, kako imenujemo tisto, kar nas včasih opozarja, drugič opogumlja in pomaga tedaj, ko racionalna presoja malo šepa.

Prav je, da se zanašamo nanj, zlasti pa bi ga morali upoštevati določeni znaki, katerih šesti čut je zelo močan in se praktično nikoli ne moti.

Rak

Čeprav se rojeni v tem znaku včasih znajdejo pred zagato, kako postopati in jim razum pri tem ne ponuja pravega odgovora, imajo rezervno pomoč, to je njihov občutek oziroma intuicija, ki jih vedno popelje na pravo pot.

Močan šesti čut je rakom vselej v odlično pomoč.

Riba

Njihova močna intuicija jim omogoča prebrati tudi ljudi, ki se drugim zdijo kot zaprta knjiga. Prav zato se ribe lahko izogibajo vsem, ki jim hočejo slabo, čeprav tega na prvo žogo ne pokažejo.

Ribam intuicija v vsakem primeru najbolj pomaga pri varovanju pred nevarnostmi iz zunanjega sveta.

Škorpijon

Osebam, rojenim v tem znaku, vlada Pluton in premorejo izjemen dar, to je, da zlahka prepoznajo namere ljudi, ki jih obdajajo.

Škorpijonom ni mogoče lagati, oni laž in manipulacijo prepoznajo, še preden je sploh dodobra izrečena. Skratka, rojenih v tem znaku po zaslugi močne intuicije, ni mogoče prevarati.

Vodnar

Vodnarji imajo neverjetno navezo z vesoljem, ki je še sami prav dobro ne razumejo.

So občutljivi, intuitivni, res je, da pogosto sprejemajo nagle odločitve, a po zaslugi njihove intuicije so te praviloma vedno prave.

Dvojček

Družabni dvojčki so vselej obdani z drugimi, njihov šesti čut pa jim govori, komu smejo in komu ne smejo zaupati ter katere besede izbirati, da bi se nekomu prikupili.

Prav tako jih odlikuje sposobnost predvidevanja sogovornikovih besed in intuicija jim omogoča, da vedno izberejo pravo obnašanje za priložnost, ob kateri so ali za družbo, s katero se zabavajo.

Povzeto po portalu Miss7

Preberite še: Horoskop: Ste glede na astrološko znamenje rojeni pod srečno zvezdo?

Morda vas zanima tudi: Kitajski horoskop 2023: Celoletna napoved glede na vaše znamenje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)