Horoskop: Pet znakov, ki se jim letošnjega maja nasmiha največ sreče

Rojeni v določenih astroloških znakih se lahko upravičeno veselijo letošnjega maja.

1.5.2023 ob 6:20 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet znakov, ki se jim letošnjega maja nasmiha največ sreče

Približujemo se polovici letošnjega leta, pred nami je peti mesec, mesec ljubezni, bujnega zelenja, dišečega cvetja in vse toplejših dni.

Maj je lep mesec, letošnji pa bo prav posebej pisan na kožo petim astrološkim znakom. To so znamenja zodiaka, ki se lahko upravičeno veselijo meseca pred nami.

Oven

Ovni bodo maj začeli z zvrhano mero energije in volje do življenja, tako bodo postavili odlične temelje za nadaljevanje meseca. Ta bo pri ovnih zaznamovan z novimi začetki in izjemnimi priložnostmi.

Odprl se jim bo jasen pogled na prihodnost, imeli bodo dovolj samozavesti, da ne bodo oklevali in bodo vse moči uperili k doseganju zadanih ciljev, ki jih bodo po zaslugi energije, volje in dobre samopodobe tudi dosegali.

Bik

Bike bo maj razvajal predvsem v smislu, da bo njihovo trdo delo končno prepoznano in primerno nagrajeno.

Morda v obliki napredovanja, povišanja plače ali končne uresničitve že dolgo načrtovanega projekta. In ne samo to: pri bikih bo maja cvetelo tudi družabno življenje in pri tistih, ki so v zvezi, ljubezen.

Skratka, vse bo na svojem mestu in biki: ne bojte se praznovanja. Zaslužite si ga.

Lev

Maja 2023 bodo levi sijali še bolj kot običajno. Znašli se bodo v središču pozornosti, prejemali bodo pohvale in bili deležni odobravanja širše množice.

Morda v obliki javne zahvale, v javnosti podeljene nagrade ali zgolj pohvale za dobro opravljeno delo. S pozitivno energijo, ki jo bodo tako dobili, bodo z lahkoto krmarili čez maj in naslednje mesece.

Škorpijon

Škorpijoni bodo v stiku z notranjo modrostjo. Vodila jih bo intuicija, v maju bodo deležni duhovnega prebujenja, spoznali bodo svoj smisel in namen ter se tesneje povezali s seboj in s svojimi občutki.

Prav sledenje šestemu čutu jih bo popeljalo na pravo pot ter usmerilo proti uspehu.

Riba

Pred ribami je mesec sprememb, in ker bodo znale te spremembe sprejeti ter jih obrniti sebi v korist, bo maj zanje predstavljal korake naprej v življenju in hkrati puščanje za seboj vsega, česar ne potrebujejo več oziroma jih le ovira.

Spremembe bodo opazne kot selitev, napredek na delovnem mestu, zamenjava službe ali drugačen pogled na prioritete.

Čeprav se bodo morda zdele nekoliko strašljive, je pomembno, da jih ribe sprejmejo, iz njih izvlečejo kar najboljše in si tako zagotovijo poklicno rast ter osebnostni razvoj.

Povzeto po portalu The thought catalogs

Preberite še: Horoskop: 4 znaki, ki zelo težko odprejo svoje srce

Morda vas zanima tudi: Aprila in maja dva mrka ter retrogradni Merkur! Astrolog pravi: Tega raje ne počnite


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)