Horoskop: Trije astrološki znaki, ki jih je najtežje ljubiti

Horoskop vpliva na odnos do sebe, do drugih in na ljubezen, vendar ne zgolj v smislu razdajanja, temveč tudi z vidika sprejemanja tega čustva.

23.4.2023 ob 10:55 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Trije astrološki znaki, ki jih je najtežje ljubiti

Horoskop oziroma astrološki znak, v katerem smo rojeni, vpliva na veliko področji življenja, ljubezen je eno od njih.

Ne zgolj v smislu razdajanja, temveč tudi z vidika sprejemanja tega čustva. Medtem ko je rojene v nekaterih astroloških znakih res enostavno ljubiti, je zadeva pri drugih bolj zapletena. Kateri so znaki, ki jih je težko ljubiti in zakaj?

Devica

Ljubiti devico je lahko velik izziv. Kajti rojeni v tem znaku so samosvoji, neodvisni, k življenju pristopajo razumsko ter analitično, se ne prepuščajo čustvom ter v očeh drugih velikokrat delujejo hladni in nedostopni.

Device se, preden nekomu res predajo srce, želijo prepričati, da ne bodo razočarane in da ne bodo odločitve nekoč obžalovale.

Kar pomeni, da se je z njimi težko resnično zbližati in preplezati njihov zid, s katerim so obdane. A tisti, ki mu to uspe, je praviloma nagrajen z izjemno predanostjo rojenega v znamenju device.

Škorpijon

Škorpijoni so lahko zelo težavni partnerji. V enem trenutku so polni skrbnosti in topline, v naslednjem odmaknjeni, hladni ter z očmi pošiljajo ostre puščice.

Če k temu dodamo še ljubosumje in maščevalnost je povsem jasno, da ljubezen do škorpijona zahteva veliko potrpežljivosti in tudi močne volje.

Zlasti, ker je zelo težko ugotoviti, kakšnega razpoloženja je v resnici nekdo, ki je rojen v znamenju škorpijona, in kaj je tisto, kar njegovo počutje v hipu obrne iz ene skrajnosti v drugo. Ljubezen do škorpijona je torej vse prej, kot enostavna.

Strelec

Po eni strani dinamični in razburljivi partnerji, s katerimi ni nikoli dolgočasno, po drugi strani pa zveza s strelcem ni vedno najbolj prijetna, saj se nemirni duh praktično nikoli ne umiri in nikjer ter z nikomer nima obstanka.

Stalno je v gibanju, išče nova doživetja ter se obnaša, kot da jutri ne obstaja, kar pomeni, da ga je zelo težko dohajati in mu izkazovati naklonjenost, še težje pa je pričakovati, da jo bo strelec vračal v enaki meri.

Povzeto po portalu Dnevnik.hr

Preberite še: Horoskop: najbolj očarljiva lastnost vašega otroka glede na njegov astrološki znak

Morda vas zanima tudi: Aprila in maja dva mrka ter retrogradni Merkur! Astrolog pravi: Tega raje ne počnite


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)