Horoskop: Trije najbolj pošteni astrološki znaki (preverite, če ste med njimi)

Nekateri astrološki znaki prisegajo na poštenost in nanje se je vedno mogoče zanesti.

25.3.2023 ob 5:45 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Trije najbolj pošteni astrološki znaki (preverite, če ste med njimi)

Poštenost je cenjena, čeprav včasih zapostavljena lastnost. Kdor je pošten, prisega na resnico, iskrenost ter je hkrati empatičen in nikomur noče povzročati krivic, povedano na kratko: je dober človek.

Res je, da ni lahko vedno biti pošten in odkrit, a trije od astroloških znakov vselej ostajajo zvesti tej kvaliteti. V odnosu do drugih in tudi v odnosu do sebe.

Kateri se lahko pohvalijo s tem?

Devica

Device so poosebljena poštenost. Natančne, dosledne, zveste in močnega značaja vedno ravnajo tako, kot jim zapovedujejo njihove visoke moralne norme. One zavzeto opozarjajo na krivice, popravljajo napake in nikoli ne izpustijo priložnosti, da ravnajo v korist širše skupnosti.

Device ne poznajo hinavščine, njihova odkritost, čeprav je včasih boleča, je tista, ki pomaga izboljšati posameznika in družbo.

 

Ob tem se je nanje vedno mogoče zanašati, njihove obljube nikoli ne ostanejo zgolj obljube in prav to so lastnosti, ki jih tisti, ki znajo prepoznati prave kvalitete, pri njih najbolj cenijo. Tisti pa, ki kakor koli pokažejo, da zanje poštenost ni pomembna, hitro izpadejo iz ožjega kroga oseb, rojenih v znamenju device.

Bik

Tudi biki med poštenimi astrološkimi znaki zavzemajo visoko mesto. Z nogami stojijo trdno na tleh, verjamejo, da so pravila tu zato, da nam zagotavljajo varnost, niti na misel jim ne pride, da bi kršili zakone ali da bi komu škodovali, svoja načela pa prenašajo na vse, ki jih obdajajo.

Biki so dobri, zanesljivi prijatelji, redkobesedni in premišljeni, a tedaj, ko spregovorijo, se običajno ne motijo. Če pa se, svojo zmoto priznajo.  

Verjamejo, da so ljudje načeloma dobri, le včasih koga malo zanese na stran pota, a se s pravim vodenjem lahko vrne na prava. Zaradi takšnega razmišljanja so včasih res razočarani, vendar jim to ne vzame volje, da bi verjeli v dobroto in poštenost.

Vodnar

Poštenost vodarjev se najbolje kaže v njihovi objektivnosti. Nikoli ne slepomišijo, zadeve predstavijo takšne, kot so in glasno opozarjajo na krivice ter se trudijo, da bi jih bilo v svetu čim manj.

So praktični, vselej pripravljeni pomagati, je pa res, da se pri tem bolj, kot na čustveni, opirajo na praktični vidik. Če je kdo, ki jim je blizu, v denimo čustveni stiski, lahko od vodarjev pričakuje robčke za brisanje solza in čokolado za tolažbo, čustveno uteho pa bo bolje, da poišče kje drugje.

A ne glede na to nekdo, ki je rojen v znaku vodnarja, prijatelju nikoli ne bo obrnil hrbta, jasno mu bo povedal, če bo videl, da se morda moti, ga ne bo razočaral in bo zavzeto skrival vse zaupane skrivnosti.  

Povzeto po portalu Dnevnik.hr.

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Najbolj naporne neveste

Preberite še: Bernarda Oman: Nisem lagala, nisem pa povedala vsega

 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)