Horoskop: Najbolj naporne neveste

V nekaterih astroloških znakih rojene ženske so pri načrtovanju svoje poroke lahko res naporne.

3.3.2023 ob 6:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Najbolj naporne neveste

Načrtovanje poroke je zahtevno opravilo in kaj hitro se zgodi, da nekomu med njim popustijo živci. Največkrat pri tistih nevestah, ki so trmaste, na moč natančne, dosledne, težijo k popolnost in ne dopuščajo napak.

Na kratko bi rekli, da so zelo naporne, največkrat pa so rojene v treh astroloških znakih.

Devica

Ta na tem seznamu res ni presenečenje. Device so znane po tem, da so perfekcionistke in da za veliki dan ne pričakujejo nič manj od popolnosti z vseh zornih kotov.

Da bi to dosegle, sodelujejo pri čisto vseh odločitvah, ne spregledajo ničesar, se ne zanašajo na nikogar drugega kot nase, vsaka malenkost mora biti potrjena z njihove strani, skratka, nič ni prepuščeno naključju.

Devica zna biti tedaj, ko so priprave v teku, res naporna. Tako za ženina kot za družino, načrtovalko porok, za osebje, ki bo streglo hrano, pijačo, sprejemalo goste in skrbelo za glasbo. Skratka za vsakogar.

Oven

"Mah dobro, ni problem," bo bodoča nevesta, rojena v ozvezdju ovna zamahnila z roko, ko bo izvedela, da se nekaj pri pripravah ne odvija po načrtu. A njena mirnost je le predstava za druge.

V njej ob takšnih in drugačnih nezgodah kar vre in mrzlično išče rešitve za težave, ki se pojavljajo sproti.

Ona pač mora ukrepati. Ne more povsem prepustiti nadzora nad dogajanjem, in ko je težav preveč, izbruhne v njenem slogu, sprosti negativno energijo, njenih puščic pa je deležen vsak, ki je tedaj v njeni bližini.

Lev

Za levinjo je poroka en od priložnosti, kjer lahko zasije v vsem svojem sijaju. Za razliko od prejšnjih dveh nevest, ona brez težav vse načrtovanje zaupa drugemu, a pričakuje rezultat, ki bo ena sama popolnost.

Napake pri njenem velikem dnevu niso dopustne, kar večkrat poudari in v tistih, ki skrbijo za organizacijo dogodka, zbuja nemalo strahu in napetosti.

Kajti nihče si ne želi, da bi se na poroki, kjer je nevesta rojena v znamenju leva, kaj zalomilo.

Povzeto po Zadovoljna.hr.

Preberite še: Horoskop: to so znaki, ki so najbolj razdiralni in uničevalni (dva še posebej izstopata)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet najmodrejših žensk zodiaka (poglejte, katera je prva)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)