Horoskop: Rojene v teh znakih so najboljše prijateljice (ne želite jih izgubiti)

Tudi na to, kako dobra prijateljica je nekdo, vpliva astrološko znamenje, v katerem je rojena.

15.3.2023 ob 6:59 | Foto: Carlos Barquero Perez/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Rojene v teh znakih so najboljše prijateljice (ne želite jih izgubiti)

Imeti ob sebi dobre prijateljice, pa naj bo tedaj, ko je na vrsti zabava ali ko se nad življenjem zgrinjajo temno oblaki, je neprecenljivo.

V katerih astroloških znamenjih pa so rojene ženske, ki veljajo za odlične prijateljice? Dnevnik. hr piše, da v sledečih treh in pojasnjuje, zakaj jih ne bi nikoli smeli spustiti iz svojega življenja.

Strelec

Rojeni v znamenju strelca so odprti, zgovorni, modri, zabavni in prijateljstvo z njimi je nepozabna avantura. Tu je nekaj dejstev, zakaj so strelke odlične prijateljice:

Zabavne so

Če je katera od vaših prijateljic rojena v tem ozvezdju, potem že veste, da lahko na dolgočasje v njeni družbi v hipu pozabite. Ona vas vodi na mesta, ki jih še niste videli, ona ima nešteto idej, kako popestriti dneve, vedno je polna norih zamisli in pripravljena na akcijo.

Ni jim vseeno

Zabava ni dovolj, da bi se prijateljstvo obneslo in strelke še zdaleč niso samo zabavne. Njim za ljudi, ki so jim blizu in jih imajo rade, ni vseeno, vselej so jim pripravljene pomagati, jim stati ob strani in skrbnost ter sočutje pokazati tudi z dejanji, ne samo z besedami.

Njihov optimizem je nalezljiv

Ko strelka opazi, da nekdo potrebuje razvedrilo in dober odmerek smeha, zna poskrbeti, da s pozitivno energijo ožarja vse okoli nje. Njen optimizem je res nalezljiv in z njim so vse težave manjše ter ob pomoči strelke še lažje premagljive.

Tehtnica

Tehtnice slovijo po tem, da prisegajo na mir in skladnost. Kot prijateljice so to osebe, ki pomagajo ostati z nogami na tleh in tudi zaradi drugih lastnosti sodijo v kategorijo najboljših zaveznic.

Širijo pomirjujočo energijo

One v življenje svojih bližnjih prinašajo zen. One znajo sočloveka pripraviti, da se umiri, da si kdaj tudi oddahne in si privošči nekaj časa samo zase.

One znajo pozornost usmeriti na lepoto, ki nas obdaja, vedo, kako izkoristiti svoje in izpostaviti potenciale drugih ter skozi realne oči tedaj, ko je življenje še tako kaotično pokazati na rešitev, do katere največkrat pripelje mirna pot.

Znajo osrečiti

Pozorne tehtnice vedo, kaj tistemu, ki ga imajo rade, prinaša največ sreče in zadovoljstva. One opazijo malenkosti, ki nekoga razveselijo ter znajo z drobnimi gestami pozornostmi ali besedami v življenje priklicati sonce.

Ne obsojajo

Tehtnice vedo, da vsi delamo napake in vedo tudi, da je napake drugih nesmiselno obsojati. Očitki in zamere so jim tuji, ne kritizirajo odločitev, videza, načina življenja in ne statusa drugih. Druge, zlasti pa prijatelje, sprejemajo takšne, kot so.

Rak

Za konec še rakice, ki slovijo po skrbnosti in razdajanju za druge, zato so upravičeno med najboljšimi prijateljicami.

Res jim je mar

V tem znaku rojene osebe se nikoli ne obrnejo stran in vedno, če le lahko, nesebično pomagajo. Iskreno se zanimajo za počutje sočloveka in tiste v njihovem ožjem krogu razvajajo do onemoglost. Rakice so v tem prave mojstrice.

Sočutne so

Ko se življenje postavi na glavo je dobro ob sebi imeti rakico, kajti premore neskončno sočutja in zna s pravimi besedami človeka dvigniti tedaj, ko ta to najbolj potrebuje. Zanesljiva rakica tudi s tega vidika nikoli ne razočara.

Predane in zaščitniške so

Rakice bi za ljudi, ki jih imajo rade, storile dobesedno vse. Vedno so jim pripravljene stati ob strani, vedno držijo obljube in se trudijo ustreči po svojih najboljših močeh.

Več kot dovolj dokazov torej govori, da so rakice res dobre in neprecenljive prijateljice.

Preberite še: VIDEO: Katarina Bervar Sternad: Potrebujemo bližino, ne druženje preko telefona

Morda vas zanima tudi: Sočutje: zakaj je ravno v njem ključ do lepega razmerja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)