Tedenski horoskop od 14. do 20. marca: Dva znaka morata še posebej paziti na prihranke (piše: Stane Padežnik)

Pred vami je solarno-karakterni horoskop za obdobje od 14. do 20. marca 2023.

14.3.2023 ob 5:40 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 14. do 20. marca: Dva znaka morata še posebej paziti na prihranke (piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Do srede in od petka do nedelje boste vse bolj dinamično sodelovali pri več projektih, saj morate sproti izpolnjevati naloge, ki ste si jih skupaj z drugimi naložili. Da vam ne bi še kaj izginilo, morate namestiti nadzorne sisteme za preprečevanje in razkrivanje nedopustnih stvari. Ljubeče prijateljstvo bo vodilo v resnejše razmerje, če boste malce bolj radodarni in boste pripravljali pot k združitvi.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Iluzije vas bodo razočarale, a od petka boste bolj pomirjeni, saj ste na pragu boljšega obdobja v službi, odnosih z mlajšimi in starejšimi, pa tudi na denar od nepremičnine in uskladitve prihodkov z inflacijo boste lahko računali. Za višji plačilni razred podprite pogajalce, ki vam poskušajo izboriti boljši položaj. Potrebo po ljubezni in varnosti vam lahko pomaga tešiti tisti, ki se bo z vami sukal okoli štedilnika.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Vaša ranljivost in zdravstvene motnje bi morale popustiti do sobote, nato pa vam bo podržal roko rešitve nekdo, ki vam lahko odžene skrbi in vas morda popelje tudi v lepšo prihodnost. Na partnerja ali ljubimca se boste težko zanesli. Če se vam bo delovno razmerje končalo, boste zlahka našli novo zaposlitev. Le pravočasno zavarujte svoje imetje pred morebitnimi zmikavti ali poškodbami.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Nekatera dela na vrtu, okoli prebivališča ali v prostorih, kjer delate in bivate, bi morali opraviti do sobote, pozneje boste na tesnem s časom. Od petka boste imeli možnost priti do večje vsote denarja, lahko pa se vam izboljša tudi plača, pokojninski izračun ali drugi prejemki. Ljubezenska čustva bodo začela v vas prekipevati, ko boste našli skupne interese z osebo, ki vas ljubi.     

LEV (23. 7.–22. 8.)

Do srede in od petka bodo vzgonske energije pomagale uresničevati vaše načrte pri vsem, kar vam veliko pomeni, ter tudi pri prostočas­nih aktivnostih in v ljubezenskih odnosih, ki jih lahko popestrita z udeležbo na veliki prireditvi, na kateri vihrajo zastave in se delijo kolajne. Nad velikimi izdatki imejte nadzor, da vas naglo kopnenje kupčka na bančnem računu ne bi presenetilo.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Če ne boste umirili svojih pričakovanj, misli in besed, se prenehali jeziti nad vsem, kar vam ni po godu, potem se vam bodo dogajale neprijetnosti, z omajanim zdravjem in nezaupanjem v intimni zvezi vred. Samskim se od petka obeta družba prijazne in čedne osebe, s katero bi se lahko začelo razvijati ljubezensko razmerje. Dobitek ali drug denarni prejemek bo odraz vaše sreče in umetniške nadarjenosti.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Pazite, da do četrtka ne doživite še kakšnega neljubega presenečenja zaradi lastne nerodnosti, saj vas že tako ali tako dovolj obremenjujejo druge težave ali izgube. Pozneje bo šlo na bolje, če se boste povezali v skupnih prizadevanjih za izboljšanje stanja z ljudmi, ki so v podobnem položaju kot vi. Dedni, materialni ali denarni delež se bo krepil, z njim pa tudi varnost, h kateri partner še ne bo dosti prispeval.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Vaša vodilna planeta Mars in Pluton bosta v izteku, zato vam ne bosta mogla dati dovolj moči in opore. Dobro bi bilo, če bi varčevali s svojo energijo in se v miru pripravljali na tisto, kar je pred vami. Starejši in mlajši prijatelji ali morda kdo od domačih bi radi z vami sodelovali ob prostem času, vam pomagali pri nujnih delih, nekateri pa tudi pri vam ljubem projektu. Ljubezni in denarja ne zavračajte.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Energije luninega krajca vas bodo podpirale pri uveljavljanju v javnosti, medijih in pri sodelovanju z vašimi sledilci. Ko boste pripravili svoje ideje za uresničevanje, bo vse steklo hitreje s podporo odločnih partnerjev, le intimnemu kaj ne bo ugajalo. Pri izdatkih se ne prenaglite, da vam ne bo žal, saj trdnih prihodkov morda še ne bo kmalu. Ugotovite, katera navada povzroča motnje v vašem počutju.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Če še niste odkrili svoje nove poti, naj bo v službi, življenju, na poslovni ali ljubezenski ravni, jo pa boste skoraj zagotovo od petka, saj vam bo močno žarčenje Venere razkrilo svoje skrivnosti in čare. Končno boste zadovoljnejši s prihodki in tudi ponujeno priložnostjo, da se izkažete s svojimi talenti in vedrino. Toda od nedelje ne bodite nestrpni in raje izkazujte svoje navdušenje pod milim pomladanskim nebom.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Odpornost vašega zdravja bodo spodkopavale nesnažne razmere v okolju, kjer ste, zaradi del, ki se predolgo vlečejo. Z ljubeznivim spodbujanjem mojstrov, da pohitijo in počistijo za seboj, bo lahko bolje že ob koncu tedna. Denarni dodatek in nakup kakovostne opreme bosta mogoča že do ponedeljka. Tedaj boste težko zadrževali svoje erotične izbruhe, ki jih bo ljubljena oseba z zadovoljstvom sprejemala, če bo prava.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Jupiter bo spodbujal vaše prekipevanje od življenja tudi med praznovanjem rojstnega dneva. Le preostrih besed ne uporabljajte, da ne boste koga hudo prizadeli – krhki in bolni lahko prizadenejo tudi same sebe, kar bo za koga usodno. Pozorni prijatelji vam bodo lajšali težave od petka, če boste dovolili. Prejemki se vam bodo izboljšali, vaša srčnost pa bo poplačana z ljubečo naklonjenostjo koga, ki bi ga radi objeli.

Preberite še: Horoskop: Kakšen je vaš jezik ljubezni?

Morda vas zanima tudi: Neverjetno življenje Anne Freud, hčerke Sigmunda Freuda, ki je spremenila zgodovino


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)