Horoskop: vsak znak ima svojo sorodno dušo, takšna je vaša

Vsak astrološki znak ima sorodno dušo, ki se najbolje sklada z njegovim značajem.

2.2.2023 ob 8:20 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: vsak znak ima svojo sorodno dušo, takšna je vaša

Najti sorodno dušo ni vedno najbolj enostavno, lahko pa pri tem pomaga astrološki znak oziroma njegov značaj. Kajti vsako znamenje zodiaka od duše dvojčice pričakuje nekaj posebnega.

Takšna je, glede na datum rojstva, vaša.

Oven

Sorodna duša ovna mora biti nepredvidljiva.

Ker rojeni v tem znaku stalno iščejo nekaj novega, nekaj, kar življenje dodatno začini, se veselijo izzivov in sovražijo dolgočasje ter rutino, ob sebi potrebujejo človeka, ob katerem nikoli ne vedo, kaj jih čaka in jim vedno znova zna popestriti življenje.

Bik

Bik ob sebi potrebuje človeka, ki ga razume in sprejema. Gre za trmaste posameznike, ki stvari radi počnejo po svoje in niso pripravljeni sprejemati kritik in mnenj, ki se razlikujejo od njihovih. 

Predvsem pa se ne marajo zagovarjati in utemeljevati svojih odločitev. Zato morajo imeti po srcu dobri biki ob sebi nekonfliktnega človeka. Ni nujno, da se z izbrancem strinja, ga pa mora razumeti in spoštovati.

Dvojček

Sorodna duša dvojčka je človek, ki rojenega v tem znaku včasih spomni, kaj v življenju v resnici šteje.

Dvojčki se namreč pogosto preveč posvečajo banalnim, površnim stvarem in ne vidijo tistega, kar je res pomembno. Zato je ena od nalog njihove sorodne duše, da jim ob pravem času in v pravem trenutku odpre oči. 

Rak

Rakova sorodna duša je nekdo, ki je odprtega srca in se ne pretvarja. Čustva in občutke nosi na dlani in se s sočlovekom ne poigrava.

Občutljivi raki so običajno zadržani in se radi skrijejo v svoj oklep, le ob nekom, ki mu povsem zaupajo, pa se lahko odprejo in zaživijo v srečni zvezi.

 

Lev

Sorodna duša leva je oseba, ki rojene v tem znaku lahko dohaja. Levi se neizmerno cenijo, uživajo v soju žarometov in včasih delujejo kot egocentriki, njihovo intenzivno osebnost pa le redki lahko prenašajo na dolgi rok.

Nekdo, ki to zmore je človek, ki lahko živi ob tem poletnem znaku.

Devica

Sorodna duša device je oseba, ki jo sprejema prav takšno kot je.

Človek, ob katerem se ji ni treba pretvarjati, ob njem brez zadržkov lahko izraža stiske, ki izhajajo iz perfekcionizma in oseba, ki device nikoli ne obsoja in ne kritizira. Kajti ona je čisto dovolj samokritična sama.

Tehtnica

Tehtnice lahko zaživijo ob izbrancu, ki je v njih ne zbuja strahu, je privlačen in pozitivne narave. Nekdo, ob katerem lahko tehtnica brez zadržkov izživlja svoje dileme, je njena sorodna duša.

Človek, ki jo sprejema ter razume, kadar se neskončno dolgo odloča ali jo moti za večino čisto nepomembna malenkost.

Škorpijon

Sorodna duša škorpijona je oseba, ki ga hkrati izziva in varuje.

Škorpijoni radi zahajajo v ekstreme, zato v življenju potrebujejo glas razuma in zmernosti ter človeka, ki jim zna zagotavljati občutek varnosti.

Strelec

Sorodna duša strelca je oseba, ki mu pomaga ostati z nogami na tleh. Strelci so svobodomiselni, svobodni in v svoji naravi velikokrat malce odtavajo, tedaj potrebujejo človeka, ki jih vrne v običajne tirnice.

Saj ne, da bi jih pretirano omejeval, zna pa pokazati, kje so skrajne meje sanj in norih načrtov.

Kozorog

Kozorogova sorodna duša je oseba, ki brez obsojanja in očitkov sprejme njegove napake in pomanjkljivosti.

Rojeni v tem znaku so predani in delovni, a globoko v sebi negotovi vase, zato ob sebi potrebujejo človeka, ki zna ublažiti njihove negotovosti, jih navdihuje in brezpogojno sprejema.

Vodnar

Bistroumni vodnarji sorodno dušo lahko najdejo le v osebi, ki jim intelektualno odgovarja.

Gre za izjemno modre in inteligentne posameznike, ki z besedami in izumi spreminjajo svet, ob sebi pa potrebujejo človeka, s katerim lahko debatirajo o svojih zamislih in včasih norih načrtih, ki jih večina pač ne more razumeti, kaj šele sprejeti.

Riba

Sorodna duša ribe je nekdo, ki rojene v tem znamenju stalno opozarja na njihovo lastno vrednost ter jih spodbuja k temu, da bi bili boljši.

Ribe so zelo čustvene in sočutne, včasih preveč ustrežljive ter dovoljujejo, da drugi hodijo po njih, zato ob sebi potrebujejo močnega človeka, ki jih zna opozoriti na njihovo lastno vrednost, jim dviga samozavest ter jih spodbuja k doseganju ciljev.

Povzeto po portalu 24sata.hr

Preberite še: Horoskop: rojeni v tem znaku so idealni partnerji (in zakaj)

Morda vas zanima tudi: Čas kronanja bo poln pretresov za Meghan Markle


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)