Najboljši ljubimci horoskopa: Znaki, ki v postelji nikoli ne razočarajo

Poglejte, rojeni v katerih astroloških znakih med rjuhami obetajo največ.

27.12.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Najboljši ljubimci horoskopa: Znaki, ki v postelji nikoli ne razočarajo

Strast je pomembna začimba življenja. Nekateri je premorejo več, drugi manj, nekateri jo izražajo na vsakem koraku, drugi le ob posebnih priložnostih, nedvomno pa drži, da obstajajo astrološki znaki, ki jo znajo izkoristiti med rjuhami.

Zato jim upravičeno pritiče naslov najboljši ljubimci. Kateri si ga zaslužijo? Odgovore ima 24 sata.

Škorpijon

Najbolj strasten znak zodiaka je nedvomno škorpijon. On pregovorno velja za neverjetno dobrega ljubimca, ki se vedno zanaša na svoj seksualni instinkt, ta pa ga nikoli ne razočara. Škorpijon obožuje divji seks v neobičajnih položajih, na nenavadnih mestih, zanj praktično ni meja, ne ovir. Nikoli ne zavrača novosti, nasprotno, sprejema jih z odprtimi rokami.

Obožuje seksi spodnje perilo, rad ima erotične igrice, misterioznost partnerja je zanj neprecenljiva. Z veseljem odkriva tisto, kar ni vidno na prvi pogled in ljudje, ki mu hitro vse ponudijo na pladnju, ga ne zanimajo preveč.

Med spolnim aktom zna pričarati vzdušje, ob katerem partner pozabi na vse ostalo.

Ko najde sorodno dušo, se zaljubi globoko in iskreno. Trudi ste ji ustreči na vseh nivojih življenja ter s tem zagotavlja nepozabne trenutke polne strasti in zadovoljstva. Seks je zanj pomembna sestavina zveze in zna poskrbeti, da se ga partner v seksualnem smislu nikoli ne naveliča.

Lev

Za leva pravijo, da je v postelji prava zverina. On premore ogromno strasti in iskre v njegovem objemu frcajo na vse strani. Hkrati je zelo pozoren in nežen. Ta čudovita mešanica nedvomno pripomore k temu, da je seks z levom nepozaben ter neprecenljiv.

Res je, da rad prevzame vodilno vlogo, takšen je v življenju na sploh, torej tudi v postelji, vendar to ne pomeni, da nima posluha za želje in pričakovanja osebe, ki mu med rjuhami dela družbo. Obožuje partnerja, ki mu izpolnjuje seksualna pričakovanja, a to je pripravljen vračati v povsem enaki meri.

 

Lev pričara izjemen, četudi praviloma res bolj tradicionalistični seks. Kajti čeprav ni najbolj naklonjen različnim lokacijam in norim pozam, romantika, intima in upoštevanje želja partnerja v objemu rojenega v ozvezdju kralja živali zagotavljajo nepozabno izkušnjo.

Oven

Rojene v tem znamenju krasi ogromno strasti in energije. V objemu ovna pride do prave eksplozije čustev in erotičnega naboja.

V bistvu premore toliko seksualne energije, da mu vsi ne zmorejo slediti, a tisti, ki mu, zagotovo niso razočarani. Kajti seks z ovnom odpira nove dimenzije z vidika poz, lokaciji, prijemov in drugačnih načinov premikanja meja.

Z nekom, ki prisega na rutino in tradicionalizem, se oven sicer ne more dodobra izživeti, nekomu, ki je glede eksperimentiranja in neomejenosti na njegovi valovni dolžini, pa lahko pričara neprecenljivo erotično izkušnjo, čeprav ta traja samo eno noč.

Preberite še: Spoznajte jih: sedem znakov, da je dober v postelji

Morda vas zanima tudi: Tri opozorila, da bo v postelji razočaral (prepoznaj jih še preden prideta do nje)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)