Horoskop: tem petim znakom se aprila 2023 obeta največ sreče

Preverite, ali je med petimi astrološkimi znaki, ki se jim letošnjega aprila obeta največ sreče, tudi vaš.

6.4.2023 ob 5:40 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: tem petim znakom se aprila 2023 obeta največ sreče

Prvi spomladanski mesec je za nami in vstopili smo v april, ki je sicer res malce hladen, a nas že dodobra razvaja s cvetjem in zelenjem. V naglo prebujajoči se naravi se največ sreče obeta petim astrološkim znakom.

Katerim, razkriva portal Know Insiders.

Oven

Pri ovnih je vse letošnje leto namenjeno odkrivanju sebe. In ne samo to, odkrito boste tudi vzljubili. Aprila bodo v ospredje med drugim stopile vaše ambicije, našli boste ravnovesje med delom in zabavo, napoveduje se vam rast na vseh področjih življenja, zlasti po sončevem mrku, torej, po 20. aprilu, si lahko obetate tudi nekaj res izjemnih priložnosti.

Počutili se boste močni, svobodni, neodvisni in pripravljeni na vse izzive. April bo nedvomno vaš mesec.

Bik

Leto 2023 vam je zagotovilo prav poseben odmerek samozavesti in rezultati tega bodo še pred zaključkom leta, v katerem smo, nedvomno opazni. Pričakujete lahko veliko sprememb, tako v zasebnosti kot v karieri in april je en od mesecev, ko bo napredek prišel najbolj do izraza.

Popolno poznavanje in sprejemanje sebe vam bo v tem mesecu zagotovilo izjemen zagon, nič slabega vam ne bo prišlo do živega, meja ne boste priznavali in po zaslugi vsega tega uspeha ne boste deležni le sami, temveč boste izjema motivacija tudi vsem drugim.

Devica

Po zaslugi konjunkcije Jupitra in Neptuna v sedmi hiši se devicam aprila leta 2023 končno nasmiha sreča v ljubezni. Pestro dogajanje na tem področju se bo morda začelo šele maja, a nedvomno se teh dveh mesecev lahko upravičeno veselite.

Pazite, da boste prepoznali prave občutke druge strani in da boste odprti za ljubezen.

Zvezde vas opozarjajo na nekaj: zdrav življenjski slog je pogoj za prave življenjske odločitve, tudi kar zadeva ljubezni. Zato pametno razdelite čas med hobije in delo, privoščite si sprostitev, uživajte v naravi in se predajte pomladi ter ljubezni, ki vam jo letos obljublja.

Riba

Leto 2023 je za ribe leto rasti in premikanja meja, predvsem bo vaše življenje na področju ljubezni, dela in prijateljstva cvetelo aprila.

Okolje bo v mesecu, ki se je ravno začel, idealno za premike v pravo smer, morate pa, da bi res izkoristili vse pozitivne vplive, pozabiti na zadržke in strahove, ki morda izvirajo iz preteklih izkušenj.

V tem letu, zlasti aprila, ozavestite svojo moč in jo izkoristite po najboljših močeh.

Vodnar

Celo to leto vam je in bo še naprej pisano na kožo, april pa bo za vas res srečen mesec. V njem bo prihajalo do prelomnih točk, uspeh bo kot na dlani, če boste seveda sprejemali prave odločitve in dokončno ozavestili, da ste za svojo srečo odgovorni le vi sami.

Morda se vam obeta selitev, morda nakup novega doma ali naložba, ki se vam bo obrestovala na dolgi rok. V vsakem primeru boste vse priložnosti, ki vam jih namenja april, resnično lahko izkoristili, če se ne boste pustili ujeti v vzorce razmišljanja, s katerimi omejujete sami sebe in si ovirate pot do uspeha.

Kajti tako boste končno dojeli, da zmorete veliko več, kot ste nekoč mislili.

Morda vas zanima tudi: Horoskop: To bo aprila vaš najsrečnejši dan (glede na astrološki znak)

Preberite še: Mesečni horoskop za april 2023 (Piše: astrolog Stane Padežnik)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)