Horoskop: To bo aprila vaš najsrečnejši dan (glede na astrološki znak)

Letošnjega aprila se na nebu obeta pestro dogajanje, vsako znamenje pa se lahko v njem veseli svojega srečnega dneva.

1.4.2023 ob 6:40 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: To bo aprila vaš najsrečnejši dan (glede na astrološki znak)

Mesec april bo z vidika dogajanja na nebu pester. Med drugim se 20. aprila obeta sončev mrk. Ta običajno označuje nove začetke in spodbuja k spremembam.

Drugi med pomembnejšimi dogodki bo nastop retrogradnega Merkurja. Ta bo navidezno vzvratno pot začel 21. aprila in nas prisilil k malce več razmisleka ter tudi previdnosti.

To sta le dva najizrazitejša pojava od vseh, ki nas čakajo letošnjega aprila, ki se ga ne bi smeli ustrašiti, saj med drugim napoveduje nove začetke in vsakemu od znamenj s tega vidika obljublja prav posebej srečen dan.

Oven: 13. april

Zadnji krajec lune bo tedaj v kozorogu, kar vam bo pomagalo, da se boste lažje osredotočili na cilje in občutke glede poslovnega življenja.

V vašem življenju je zadnje čase pestro, odpirajo se poti za nove karierne priložnosti, na omenjeni datum pa se boste lahko zazrli vase in se osredotočili na tisto, kar v življenju res šteje ter končno iz njega izpustili vse, kar ni pomembno in vas na poti do uspeha le ovira.

Bik: 13. april

Vladala vam bo energija kozoroga in obdani boste s srečo ter obiljem. Izrisalo se bo veliko priložnosti za napredek in rast. Čas bo, da boste pozabili stare načine razmišljanja, ki ste jih osvajali skozi življenje in so vas večkrat le ovirali.

Raje poglejte naprej, naredite prostor za novosti in sprejmite življenje, ki se vam ponuja. 13. aprila vam bo v roke položeno orodje za vse to in vse, kar morate storiti, je, dobro ga izkoristiti ter predvsem verjeti, da zmorete.

Dvojček: 14. april

Sonce v znamenju rib bo odstrlo pogled na globlji pomen vašega kariernega življenja.

Bolje boste razumeli svoje poslovne cilje, želje in pričakovanja, kar se bo na koncu morda odražalo tudi z menjavo službe, a s tem ne bo prav nič narobe.

Rak: 24. april

Energija rib bo obvladovala vašo deveto hišo, kar vam bo prineslo srečo. Saturn v ribah vas bo pripravil do tega, da se boste končno zazrli v sanje in izzive ter jim boste začeli aktivno slediti in boste tako poskrbeli, da bodo poslali resničnost.

Prav to se od vas 24. aprila pričakuje: začetke ukrepanja in akcijo, ki vas bo vodila k uresničitvi sanj, ki jih že dolgo sanjate.

Lev: 20. april

Prevzela vas bo energija ovna in na vseh področjih življenja boste zaznali obilje.

Sončev mrk vam bo zagotovil pravi val sreče, ki vas bo ponesel naprej skozi življenje. Priložnosti, ki se vam bodo s tem odprle, zgrabite z obema rokama in pozabite na stare vzorce ter dejanja.

20. aprila bo čas, da začnete uresničevati sanje in prenehate vztrajati pri starem. Za strah ne bo prostora.

Devica: 3. april

Merkur, planet komunikacije in razmišljanja bo prečkal znamenje prezimljenega bika in aktiviral dogajanje v vaši deveti hiši.

Deveta hiša v astrologiji predstavlja srečo in napredek. To pomeni, da lahko zaupate svojim odločitvam glede priložnosti in se ne smete bati tveganja, kajti boste v stabilnem okolju, ki obljublja uspeh.

Zaupajte drugim predvsem pa sebi. 3. aprila bo premišljena odločitev, ki jo boste sprejeli, zagotovo prava.

Tehtnica: 11. april

Na vas bo ta dan vplivala Venera, planet ljubezni, ki bo prečkala znamenje dvojčkov in dobili boste občutek, da za vas ni meja.

Energija dvojčkov vas bo spodbudila, da boste pokukali na področja življenja, ki jih še ne poznate ali ste jih do sedaj zanemarjali.

Zaradi nje ne boste videli drugega kot priložnosti in ne boste mogli zgrešiti z izbiro, ki se ji boste posvetili. Edina napačna izbira bi bila ne izbrati ničesar.

Škorpijon: 27. april

V prvem luninem krajcu vas bo življenje popeljalo proti vašim sanjam in ciljem.

Luna bo tokrat v znamenju leva in bo najbolj vplivala na vašo poslovno, karierno plat. Poskrbite, da ne boste dvomili o odločitvah in v svoje sposobnosti, tako bo šlo vse po načrtih.

Čas je, da začnete slediti sanjam, korak nazaj od 27. aprila ne bo več opcija.

Strelec: 20. april

Popolni sončev mrk bo vplival na vašo peto hišo, hišo, ki je odgovorna za veselje, kreativnost in izražanje.

Prav na ta dan se boste spomnili, da je življenje namenjeno veselju, ne pa kaosu in nesreči. Otresite se torej vsega, kar vam stoji na poti do sreče, dovolite si na življenje pogledati z vesele plati.

Upajte si stopiti v novo poglavje ter starega, manj prijetnega, končno pustite za seboj.

Kozorog: 6. april

Kozorogom bo polna luna v tehnici 6. aprila namenila nove poslovne priložnosti in tudi karierne dosežke.

Kozorogi: izkoristite vse te priložnosti in v prihodnosti boste lahko uživali v svojih uspehih.

Vedno ste delovni in odgovorni, na tem temelji vaš uspeh, na vaš srečni dan pa vendarle lahko tudi malo zadihate in končno najdete ravnotežje med delom in zabavo. To si zaslužite.

Vodnar: 6. april

Po zaslugi polne lune v tehtnici boste vodnarji na ta dan obkroženi s srečo in pozitivno energijo, kar vam bo zagotovilo nove priložnosti, ki jih boste pod vplivom dogajanja na nebu znali izkoristiti ter iz njih izvleči kar največ.

To bo v vaše življenje pripeljalo ravnovesje in veliko veselja. Spoznali boste tisto, kar vaše življenje bogati v materialnem in nematerialnem smislu ter poskrbeli, da bo v prihodnosti tega v življenju kar največ.

Riba: 20. april

Za ribe najsrečnejši dan v aprilu bo nastopil na dan sončevega mrka. Tedaj boste spoznale lastno vrednot in se osredotočale na ljudi in stvari, ki vam v življenju pomenijo največ.

Dan bo pozitivno vplival na vaše finance. Obeta se vam nov finančni zagon, ki se bo na koncu odražal kot izjemna, čeprav nepričakovana priložnost s prav takšnimi rezultati.

Nič hudega, če se ti ne bodo takoj pokazali. Začetki bodo obetavni, konec koncev pa vsak vidi le uspeh, ne pa tudi poti, ki jo nekdo do njega prehodi.

Povzeto po portalu Your Tango

Preberite še: Mesečni horoskop za april 2023 (Piše: Stane Padežnik)

Morda vas zanima tudi: Dragoceni nasveti znanega terapevta, s pomočjo katerih bo življenje lažje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)