Horoskop: najbolj očarljiva lastnost vašega otroka glede na njegov astrološki znak

Otroci, rojeni v različnih astroloških znakih, se lahko pohvalijo z različnimi pozitivnimi lastnostmi.

30.3.2023 ob 6:00 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: najbolj očarljiva lastnost vašega otroka glede na njegov astrološki znak

Vsako astrološko znamenje se lahko zaradi vpliva planetov, lune in sonca pohvali z določenimi vrlinami, ki se v večji ali manjši meri začno kazati že pri malčkih.

Katere so najbolj očarljive lastnosti vašega otroka glede na znamenja zodiaka, v katerem je rojen, razkriva portal Pop Sugar.

Oven

Mali ovni so odločni in neverjetno vztrajni, prav to sta pozitivni lastnosti, ki pri njih najbolj izstopata.

Oni se vselej želijo učiti novih spretnosti, z veseljem osvajajo nova znanja in ne odnehajo, dokler ne dosežejo cilja.  Ovni so izjemni glasbeniki in telovadci, saj vedo, da vaja dela mojstra in so vedno pripravljeni vaditi.

Bik

Bikci so prijazne, nežne duše, ki občasno vendarle pokažejo tudi svojo bolj divjo plat. Ne branijo se trdega dela, radi pomagajo, sploh, če za to dobijo še tako skromno nagrado.

Vsako nalogo, ki jim je zadana, v znamenju bika rojeni otroci vedno do konca opravijo, in dokler z rezultatom niso zadovoljni, ne odnehajo.

Dvojček

Oni so izjemni v razmišljanju, radovedni, komunikativni, vselej gledajo izven okvirjev, raziskujejo vse okoli sebe in se na domiselne načine lotevajo projektov ali zagat.

Radi pohajkujejo, hitro razmišljajo, uspešno rešujejo težave in zlahka sklepajo nova prijateljstva.

Rak

Občutljive duše so že od malega idilični sanjači. Radi imajo umetnost in ustvarjanje ter s svojimi umetninami presenečajo mamo, očeta, babico, dedka, skratka vse, ki jih imajo radi.

Res je, da potrebujejo tudi dovolj osebnega prostora in priložnosti za sanjarjenje, a če jim je to dano, razvijejo res ves svoj umetniški potencial.

Lev

Rojeni vodje, samozavestni in izstopajoči že od malih nog.

Radi so v centru pozornosti, obožujejo pohvalo in z veseljem pomagajo, kar je odlična kombinacija za starše in njihove levčke:

 vključite jih v razna opravila in jih po končanih na vso moč pohvalite. Tako boste srečni vi in vaš v ozvezdju leva rojen malček.

 Vasyl Dolmatov/Gettyimages

Devica

Tako kot odrasle, že male device stremijo k popolnosti. V tem znaku rojeni otroci ničesar ne opravijo zgolj na pol, obožujejo red in urejenost, njihova soba nikoli ni razmetana, njihova šolska torba je lahko vsem za zgled.

Male device obožujejo naravo ter rade priskočijo na pomoč. Seveda po svojih najboljših močeh.

Tehtnica

Ni vas treba skrbeti, da mala tehtnica ne bi hotela drugim otrokom posijati igračk. Tehtnice težijo k harmoniji in mirni igri, to pa vključuje tudi sodelovaje z drugimi.

Vse brez težav delijo z okolico. Ni jih treba prepričevati, naj razdelijo čokolado. Nasprotno, po vsej verjetnosti se bodo povsem prostovoljno odpovedale večjemu deležu.

Olesia Bilkei/Gettyimages

Škorpijon

Samotarji in svobodnega duha. Tako bi najlažje opisali škorpijončke, ki od malega težijo k samostojnosti, so pridni bralci in radi osvajajo nova znanja in spretnosti ter tako zaposlujejo svoje male sive celice.

Škorpijonček res potrebuje veliko časa za samostojno igro, a prav tako rad  se pocrklja v objemu staršev.

Strelec

Otroci mehke duše in ljubitelji svežega zraka ter narave, to so strelčki.

Tako kot naravo obožujejo tudi živali in so idealni skrbniki hišnih ljubljenčkov, hkrati pa izjemno odprti, sproščeni tudi med ljudmi, ki jih vidijo prvič ter radodarni z ljubeznijo do vseh, ki jih imajo radi.

Kozorog

Stare duše zodiaka. Vedno hočejo biti najboljši, so delovni in že v zgodnjem otroštvu zelo odgovorni. Kozorogi hitro dojamejo, da lahko s trdim delom dosežejo vse, kar si želijo.

So mirni in neproblematični otroci, ki jih je večkrat kot k delu, treba spodbujati k igri in zabavi.

Vodnar

Čudoviti in družabni vodnarji so prijatelji z vsemi. So pravi družabni metuljčki, znajo dobro poslušati in so raje, kot bi bili sami, obdani s pisano množico.

V družbi namreč šele lahko izživijo in pokažejo vse lastnosti, ena od njih je tudi pripravljenost vselej pomagati nekomu, ki potrebuje malo ali veliko pomoči.

Riba

Ribice so neverjetno darežljive, sočutne in najbolj nesebične med vsemi astrološkimi znaki.

So prijetni otroci, ki so najbolj srečni, kadar v okolici vlada razumevanje.

Včasih se preveč obremenjujejo s težavami drugih, kar jih lahko nekoliko potre in če vidite, da ribica potrebuje malo tolažbe ali topel objem, ne oklevajte z njima.

Preberite še: Numerološka napoved 2023: Lili Sorum razkriva, kakšno bo vaše osebno leto

Morda vas zanima tudi: Otroci ne potrebujejo popolne mame, ampak takšno!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)